Milyen playstaciont érdemes venni? És mennyibe kerül?
Az előző jól beszólt a Kérdezőnek! :-)
Na de itt a válasz: PlayStation2 29.900 Ft (olcsóbb hozzá a gyári játék és chippelve írott játékot is visz). PS3-hoz drága a játék, bár a jobb grafikával és Blu-Ray olvasóval illetve internetes funkciókkal rendelkezik. Viszont az 70.000 Ft.
PS2-t már nem nagyon érdemes venni, igaz, hogy van rá rakás jó játék, de nagyon régi, és új címek már nem jönnek ki rá.
Egy PS3 60e Ft, de lehet találni olcsóbb modelleket/boltokat is. Én pl. innen vettem:
Nem a nyelvtudásodra gondolt az első. :) Tele van a kérdésed helyesírási hibával.
Egyébként szerintem is a ps3 éri meg a legjobban. A ps2 sem rossz, nagyon jó játékokat lehet hozzá kapni elég olcsón, de grafikában nem veszi fel a versenyt a ps3-al.
(Nekem xbox360-am van, de csak az exclusive játékai miatt (Alan Wake, stb.))
Érdemes lenne szétnézned, hogy az általad kinézett konzolra milyen játékokat adtak ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!