Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen WALKIE TALKIE-t vegyek...

Milyen WALKIE TALKIE-t vegyek hogy a lentiekben megfeleljen? TÖBBI LENN!

Figyelt kérdés
Vidéken használnám és egy olyan 10 km-es hatótúvú legyen.Jol lehessen vele komunikálni és megbizható és erős legyen,ne menjen tönkre olyan könnyen.Árban olyan 20.000 Ft-olyan 40.000Ft-ig. Tippeket és készülékekre lennék kiváncsi hogy ti melyiket ajánljátok!!!
2011. dec. 13. 13:20
 1/6 anonim ***** válasza:
nem kapsz ilyent mert bár rá van írva h 10 km az csak jó rálátás esetén működik nekem is van egt 30 ezres 10 es de jó ha a másik utcából még müdik a házak nagyon masszivan leamortizálják a jelet és mivel én már mélyebben is utánaolvastam azt is tudom h nem csinálhatnak erősebbet mert ez ilyen szabvány dolog esetleg ott vannak meg a kicsiba szerelhető rádiók azok bizonyára erősebbek de azt meg nem fogod magaddalvinni bárhova
2011. dec. 13. 13:40
 2/6 Gugu Gabor ***** válasza:

Vaterán ebayen nézelődj a drágább kínai rádiók felé pld puxing.

Na most a baj az egésszel az hogy amennyire tudom 0,5W adó teljesítményed lehet a törvényi szabályozás szerint. (engedély nélkül persze)

Ezzel a 0,5w teljesítménnyel a rádiókat a tescoban media markban it-ott kapsz, a rossz hír hogy ezekkel nem igen fogsz 10km áthidalni. (a ráírt 3-5km es hatótáv is csak inkább elméleti)

2011. dec. 13. 17:47
 3/6 anonim ***** válasza:
bezony csak elméletei és csak tökéletes rálátás közben teljesül tehát ha nincs közte nagyomn semmi és nagyon sajnálom mert nekem is kéne pedig és hajlandó lennék megvenni de egyszerűen nem lehet kapni
2011. dec. 13. 18:33
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.Akkor mondjak le róla???Vagy mit tegyek??Mert itt a környéken használnám csak kb 5 km en-detényleg ennyire blokkolát a házak???családi házban lakok és csak szinte az van
2011. dec. 14. 02:57
 5/6 anonim ***** válasza:
nemlesz jó én már sokat próbálkoztam vele jó ha néhány 100 m t áthidal. Szal ha erre használnád h mongyuk a szomszédból vagy csak pár házzal arrébról jó legyen csak akkor vedd meg
2011. dec. 14. 06:56
 6/6 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm
2011. dec. 15. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!