Mind2-entudjuk kérdése:
Melyk a legjobb nootebok márka? az Apple-t le számítva
Figyelt kérdés
Épp nootebok vásárlás előt állok és azt szeretném tudni melyk a legjobb nootebok márka? az applet le számítva..2011. dec. 12. 15:09
5/7 anonim válasza:
Hát ez megint csak attól függ, hogy mire szeretnéd használni... Minőségben valamivel talán jobbak az átlagnál a Lenovo és a Sony gépei. Átlagos használatra ASUS-t vegyél. Igaz nekem már legalább 5 éve ketyeg egy jó öreg FS, ami kapott is a sorstól eleget, ezt a márkát sokan nem szeretik, de én bátran ajánlanám...
6/7 anonim válasza:
...és még annyit, hogy azért nehéz a kérdésed, mert számítógépet nem csak, illetve nem elsősorban a márkája alapján választunk. Fontosabb,hogy milyen processzor, mekkora tárolóhely, memória,stb.stb. van benne. De 150.000 Forintért bármelyik tökéletesen megfelel egy kezdőnek, és nem csak egy kezdőnek. Egy olyan modellbe is érdemes beruházni, ami akciós mert már kifutóban van (tehát nem a legfrissebb széria), mert azt sokkal olcsóbban is odaadják.
7/7 anonim válasza:
Előző:
szerintem Sony/Lenovo sem annyival jobb minőségbe, legalábbis ugyanabban az árkategóriában.
Mert egy 100 ezres Asus-nál egy 700 ezres Sony egyértelműen jobb.
Ha meg az Asus 700 ezres gépével hasonlítjuk össze, annyival nem kiemelkedőbb (mondom ezt Sony fanként)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!