Nem tudok képet másolni? Eddig a blogomba simán ment, most mi történt?
Kérlek segíts!
Vénember létemre tanulom a netet(11 éves unokám segít ebben,de most ő sem tudott)
Eddig tudtam képet másolni:
klikk a képre-kép tulajdonságai- kilikk a címre-aztán másolás
Most a másolás funkció nem működik,hiába klikkelek a jobb gombbal....
Nem tudom,hogy mit rontottam el...
Segítsetek,köszönöm...
11 éves az unokád, akkor te úgy 50 körüli lehetsz. Az még nem vén.
A gépedben lévő képet akarod másolni, vagy netről akarsz leszedni képet? Mert ha az utóbbi, akkor vannak fent a neten olyan fotók, amiket nem lehet másolni, mert letiltotta az oldal gazdája.
Csináld azt, hogy lemented a netről a kívánt képet a gépedbe, valamelyik könyvtárba és onnan töltöd fel a blogodra.
Egérrel képen jobb klikk - mentés másként - kiválasztod a könyvtárat, ahová menteni akarod - OK gomb.
A blogodban meg úgy kezeled a képet, mintha saját képed lenne, a gépről való feltöltést választod.
Ha megvan és rendben van, a gépedből akár ki is törölheted a fotót, ha már nem kell.
Egyébként lecsekkoltam, én is hiába klikkelek a képre jobb gombbal, nekem sem jelenik meg a lehetőségek között a kép tulajdonságai. És nekem is XP-m van.
Szerintem nem te állítottad el a gépedet, ez valami távirányításos hadművelet volt.
Figyu, lehet, hogy megtaláltam a megoldást!
Klikkel egyet jobb egérgombbal a képre és nézd meg, hogy van-e a választási lehetőségek között olyan, hogy "kép másolása". Ha van, akkor arra nyomj egyet, majd a blogod szerkesztőjében arra a helyre, ahová a képet tenni akarod.
Elvileg működnie kell...
Nem működik ez sem!!!!!!!!
De találtam egy megoldást:képtulajdonság-cím után a Ctrl+C
billentyűvel tudok másolni(most tettem be képeket..)
Köszönöm,hogy próbáltál segíteni...
Szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!