Nem tudok képet másolni? Eddig a blogomba simán ment, most mi történt?

Figyelt kérdés

Kérlek segíts!

Vénember létemre tanulom a netet(11 éves unokám segít ebben,de most ő sem tudott)

Eddig tudtam képet másolni:

klikk a képre-kép tulajdonságai- kilikk a címre-aztán másolás

Most a másolás funkció nem működik,hiába klikkelek a jobb gombbal....

Nem tudom,hogy mit rontottam el...

Segítsetek,köszönöm...

2011. dec. 12. 13:46
1 2
 1/11 bánomisén ***** válasza:

11 éves az unokád, akkor te úgy 50 körüli lehetsz. Az még nem vén.

A gépedben lévő képet akarod másolni, vagy netről akarsz leszedni képet? Mert ha az utóbbi, akkor vannak fent a neten olyan fotók, amiket nem lehet másolni, mert letiltotta az oldal gazdája.

2011. dec. 12. 13:51
 2/11 A kérdező kommentje:
Gondoltam erre,de nem erről van szó(valamit elcsesztem,sokat maszatolok,próbálgatok dolgokat..)
2011. dec. 13. 07:00
 3/11 bánomisén ***** válasza:
Milyen operációs rendszert használsz? XP, Win7, Vista...? Esetleg Ubuntu vagy Linux?
2011. dec. 13. 11:08
 4/11 A kérdező kommentje:
XP-t használok...
2011. dec. 13. 17:21
 5/11 bánomisén ***** válasza:

Csináld azt, hogy lemented a netről a kívánt képet a gépedbe, valamelyik könyvtárba és onnan töltöd fel a blogodra.

Egérrel képen jobb klikk - mentés másként - kiválasztod a könyvtárat, ahová menteni akarod - OK gomb.

A blogodban meg úgy kezeled a képet, mintha saját képed lenne, a gépről való feltöltést választod.

Ha megvan és rendben van, a gépedből akár ki is törölheted a fotót, ha már nem kell.

2011. dec. 13. 20:34
 6/11 A kérdező kommentje:
Ezt ismerem,s művelem:a helyzet az,hogy egy olyan honlapon blogolok(TVN.hu),ahol ezen módon nem lehet betenni képet!
2011. dec. 14. 07:39
 7/11 bánomisén ***** válasza:
Ezt az oldalt nem ismerem, de vannak olyan oldalak, ahol úgy is működik a fotó beillesztése, hogy a szerkesztőnek a linkes funkcióját választják. Oda beírják a kép linkjét, az oldalon meg maga a fotó jelenik meg. Ilyen lehetőség nincs a te oldaladon?
2011. dec. 14. 14:10
 8/11 bánomisén ***** válasza:

Egyébként lecsekkoltam, én is hiába klikkelek a képre jobb gombbal, nekem sem jelenik meg a lehetőségek között a kép tulajdonságai. És nekem is XP-m van.

Szerintem nem te állítottad el a gépedet, ez valami távirányításos hadművelet volt.

2011. dec. 14. 14:43
 9/11 bánomisén ***** válasza:

Figyu, lehet, hogy megtaláltam a megoldást!

Klikkel egyet jobb egérgombbal a képre és nézd meg, hogy van-e a választási lehetőségek között olyan, hogy "kép másolása". Ha van, akkor arra nyomj egyet, majd a blogod szerkesztőjében arra a helyre, ahová a képet tenni akarod.

Elvileg működnie kell...

2011. dec. 14. 14:46
 10/11 A kérdező kommentje:

Nem működik ez sem!!!!!!!!

De találtam egy megoldást:képtulajdonság-cím után a Ctrl+C

billentyűvel tudok másolni(most tettem be képeket..)

Köszönöm,hogy próbáltál segíteni...

Szia

2011. dec. 14. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!