Hol lehet olcsón számitógépes játékokat szerezni?
Figyelt kérdés
Nem tudom hol vegyek olcsón stratégiai szgépes játéko.Már csomó helyen megnéztem de mindenhol tök drága . nem tudtok egy jó helyet?2009. máj. 16. 19:02
1/4 anonim válasza:
Helló!
Attól függ, h milyen játékot veszel. Tom, h stratégiai, ha vmi naon exklu címes+még friss(azaz nemrég jelent meg), akk olcsón nem is kaphatsz, én azt javaslom, h nézelődj szét az internetes piacokon(ne csak boltban) pl.:
vatera.hu
kirakat.hu stb.(itt fel is adhatod, h mi a neve, hátha vkinek megvan)
3/4 anonim válasza:
Játsz ingyenes online játékokkal.
Nekem a secondorb a kedvencem. Aranyos ingyenes online városépítő stratégiai játék, rengeteg lehetőséggel. Lényegében a travian, simcity, honfoglaló van összegyúrva, meg kiegészítve.
itt találod meg: [link]
4/4 anonim válasza:
Töltsd le ingyen. Torrent oldalakról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!