A laptop töltőmmel van a baj?
Múltkorában azzal a vonattal utaztam amin internet van, meg minden ülőhelynél található aljzat a laptopoknak.
Bedugtam a töltőt, elkezdtem filmet nézni és észre vettem, hogy egy pár perc múlva tűz forró lett az adapter, pedig ha otthon egész nap van bedugva akkor se forrósodik fel ennyire. Most akkor mi a baj? A töltő vagy a vonaton lévő aljzat? 240V volt ráírva, szóval annak stimmelnie kéne.
Szóval a tiltás nem vicc.
Ha mégis beledugod a cuccod és baja lesz akkor a kutyát se fogja érdekelni.
Ha reklamálsz, akkor a MÁV nagyon fogja sajnálni, de közölni fogja, hogy nem áll módjában kártalanítani.
Utolsónak: köszi, végre értelmes válasz.
Azt hittem ha már van egy wifis vonat akkor ahhoz megfelelő áramellátás is jár. Pedig mikor felszálltam a vonatra, egy pillanatra elfelejtettem, hogy melyik országban is vagyok, olyan szép és meg modern meg minden... de hát ez mégis csak Magyarország. Köszönöm a válaszokat, jó éjt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!