Melyik 3D Smart Led tv a legjobb játékra?
Xbox 360-on és Ps3-on nyomatnám föbbként FPS Játékokat.
Ami legyen benne: 102cm Képernyö, 3D támogatás, Led megjelenitő, Smart tv legyen.
Az ár kb.: 230.000ft amit rá szánnék.
Az a lényeg, hogy full hd legyen 1080p és minél több hertz-es annál jobb.
Szerintem egy LG-t válassz, mert nem kell tölteni a 3d-hez a szemüvegét.
Amúgy nekem nem tetszenek a Plazma tv-k képe.(nagyon halvány és "pixeles" a képe az lcd-hez képest SZERINTEM)
Annyiból éri meg Plazma tv-t venni, hogy ennyi pénzért már kb 50"-is kapsz.
Nem tudom hogy lehetnek ennyire különbözőek az emberek, de szerintem még egy 1024x768-as plazmának is szebb a képe (és nem pixeles és nem homályos), mint sok fullhdsnak.
Esetleg közelről láthatóak a pixelek, de már 1 méter távolról nem, és szerintem 2 méternél senki sem ül közelebb egy tv-hez.
Azért írtam oda, hogy SZERINTEM!
Nekem nincs csak ismerősnek meg áruházakban szoktam így olyan kb 15m-ről megnézni az összes tv-t lcd, plazma stb.(persze utána közelebbről is) és a plazmának lényegesebben kisebb a fényereje, mint az lcd-nek.
Abban igazad van, ha 2m-ről nézzük akkor már nem "pixeles" amúgy nem is írtam olyat, hogy homályos a plazma tv képe.
De manapság elég sokan közelről nézik a tv-t.
Ezért jó SZERINTEM az lcd, mert azt ha közelről vagy távolról nézed így is úgy is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!