Megéri-e ez a tablet az árát? Vannak olyan hibái melyek miatt nem lehet használni?
Szeretnék egy ilyen tabletet, de lehet, hogy van olyan ami jobban megéri. Azzal senki se jöjjön, hogy nincs benne telefon, mert tudok róla!
11/f
A Galaxy S mióta tablet? Tudtommal az telefon :D:D
De ha tabletet akarsz iPad2 vagy Samsung Galaxy Tab (10.1 / 8.9).
Esetleg Motorola XOOM vagy ASUS eeePad Transformer
Ez kb. olyan, mint hogy az XboX vagy a PS a jobb?
Én csak a szubjektív véleményemet tudom elmondani, ezért egy Apple boltból biztos kihajítanának:
Megéri? Nem.
A tablet pc/nettop, stb. átmenet a mobiltelefon és a laptop között. Persze, lehet vele villogni (legalábbis 11 évesként még gondolom), de amúgy nem tud semmit.
480x800-as TFT kijelző? Ezen filmet nézni olyan, mintha kukkolnál a kulcslyukon - egy tömegjeleneteben az emberek csak pixel csoportnak tűnnek.
A reklám az írja, hogy határtalan...blabla, max 48GB: Én most vettem egy újabb, 1 terrás (1024 GB-os) külső winchestert a laptopomhoz. És valószínűleg kell még, pedig én csak átlagos felhasználó vagyok.
A teljesítménye (1 GHz) is elképesztően alacsony.
Talán a készülék legfőbb előnye, hogy van rajta gyorsulásmérő (ha eldobod, meg tudod nézni, hogy jól működik-e).
Persze ha sok flash-játékhoz hasonló egyszer használatos programot akarsz összeszedni, akkor van értelme, mert a Google-os Android legalább nem olyan disznó, mint az Apple hasonló rendszere.
Összességében szerintem ha már muszáj menőzni, akkor legyen okostelefon vagy valami normális laptop. (az meg hogy van-e jobb? Hogy most van-e, azt nem tudom, de nemsokára kijön egy még jobb).
Csak pár megjegyzés:
- "Mihez kevés az 1Ghz"
Hát mondjuk az én majdnem 3 éves laptopomat állítanám vele szemben (mondhatni ez már egy őskövület). De még így is 2,1 GHz-es kétmagos procija van. Egy HD-s videó könnyen kifoghat a készüléken.
De az 5 col-lal is ugyanez a helyzet. Persze egy mobilhoz képest nagy, de a 17 colos alapképernyőhöz képest picit kicsi.
"Szerintem meglepődnél, hogy mennyire nem izgat a csúcs grafika."
;) Anno mi Wolfeinsteint játszottunk a suliban. Ahhoz képest a Pong már hiperrealisztikus.
Még valami - ha viszont csak böngészni akarsz, akkor relatív jó választás. Az okostelefonok/táblagépek erőssége a wifi meg a sok kis (egyszer használatos és jobbára felesleges) app.
Ja és zárásképpen egy kis személyes: tudom, a 21 évemmel én már öreg vagyok (hozzád képest), de mi az iskolában még beszélgettünk néha (otthon meg ugye ott a gép).
Mivel már nincs szó a kérdésről, ezért ez az utolsó válaszom:
Mondom én, hogy menőzésből - a House nem kifejezetten gyerekeknek készült. Az index.hu-t is furcsállom - én Heti Világgazdaságot (hvg) olvasok és még így is kilógok a kortáraim közül. Csak én egy évtizeddel idősebb vagyok.
De természetesen ha úgy érzitek, hogy egy tabletre mindenképpen szükség van, akkor hajrá. Bár még egyszer kiemelném, hogy egy tablet zsebkendőnyi képernyőjén egy film kevéssé élvezhető, viszont az apró alkalmazásokra tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!