Kyle_ kérdése:
Digi tv beltérijével tudnék használni mindig tv kártyát?
Figyelt kérdés
Conax olvasós az lcd tv-m, de sajna nem megy vele a mindig tv.
Kép tökéletes, de hang abszolut de nincs.
Digi tv beltérire gondoltam+beletenném a mindig tv kártyát
szerintetek működne a dolog?
Köszönöm a választ
2011. dec. 2. 10:34
1/8 anonim válasza:
Nem mert az egyik műholdas, a másik földi sugárzású. Szerintem. Én most vettem mindig tv dekódert családi csomag előfizetéssel 36 csatornám van, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Előre kifizetett kártyám van így nem kell havonta fizetnem.
2/8 anonim válasza:
Az előző vagyok. Lehet nem jó irányba van az antenna be állítva, ezért nincs hang. Hívd fel a szolgáltatót.
3/8 norberto79 válasza:
A baépített tuneres tv-knél manuális beállítással kell rávezetni a tv-t hogy helyesen dekódolja a hangot, illetve melyik országi normát használja. Ha a kép abszolut nem szaggat és a tv által mért jelerő rendben van akkor a tv-menüjébe állítgasd a hang részt.
4/8 anonim válasza:
Egyik csatornán sincs hang? Azért kérdem, mert a közszolgálati adók (m1, m2, Duna, Duna2) MP2 és AC3 hanggal mennek, a többi pedig AAC-vel. Elképzelhető, hogy a tévéd valamelyig hangformátumot nem ismeri. (Illetve a régebbi Conax modulok közt előfordul olyan, amelyik nem tudja kezelni az AAC hangot.)
5/8 A kérdező kommentje:
a közszolgálatival van hang, de az ujakkal semmi:(
Ne tudom milyen réginek számíthat a conax olvasó, wayteq márka
2011. dec. 4. 09:23
6/8 anonim válasza:
A Wayteq elég újnak számít, lehet, hogy inkább a tévé lesz a ludas, annak nem tetszik az AAC hangformátum. Megírhatnád a tévé típusát.
7/8 A kérdező kommentje:
Orion tv19pl175dvd
2011. dec. 6. 07:51
8/8 anonim válasza:
Rákerestem a tévére, a Google egy csomó német oldalt dobott ki. Ebből arra lehet következtetni, hogy a német piacra szánták a készüléket. Ott pedig nem használják a MindigTV által alkalmazott AAC hangot, ezért nem is tudja kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!