Mi a kulonbseg az LCD-tv, LED-tv es a PLASMA-tv kozott?
Figyelt kérdés
Elromlott a tv-nk, a neten nezegettem es en ugy kepre egyformanak latom oket, de biztos van kulonbseg, csak nem tudom hogy mi az.2011. nov. 30. 18:50
11/16 anonim válasza:
Lcd led = Háttér világítás led.
Lcd = Háttér világítás CCFL cső.
12/16 anonim válasza:
A 4. válaszadó írta: LCD LED TV-t, (sima LED TV nincs) élethűbbek a színek és jóval kevesebbet fogyaszt mint a plazma.
Én ezzel nem értek egyet. A plazma kontrasztosabb és a színe jóval természetesebb, hisz erre van tervezve.
13/16 A kérdező kommentje:
azota meg szetneztem es lattam h a plazma joval dragabb mind a tobbi, sajnos az nem johet szoba
2011. dec. 6. 11:36
14/16 anonim válasza:
A plazma nem drágább. Egy 42"-os alap plazma 109.000 Ft, ami HD ready. A Full hd-s, az 159.000 42"-ban
15/16 anonim válasza:
Nem merülök bele, volt lcd-m, egy év után eladtam, mesterséges a kép! Vettem egy pana plazmát, na az tud! Egy mai hiper szuper ledért nem adnám oda! Fogyasztás? Ez csak azoknak a dumája, akiknek fáj a tény, hogy a plazma mellett lapos tv-k között a led/lcd labdába sem rúg képminőségben! A mai plazmák minimálissal esznek többet, (15% kb), viszont sokkal szebb képet produkálnak! Én beismerem hogy hülyeség volt az lcd-t megvenni, buktam is rajta, majd vettem plazmát! Pedig előtte én is úgy voltam vele hogy lcd a "sztár" de a saját bőrömön tapasztaltam meg, hogy a plazma az igazi, az lcd/led csak divat tv! Nem értem miért jó másra rábeszélni a lcd/led divat butaságot, attól hogy már olyan van, nem kéne másra is a divatot erőltetni! Én beismerem hogy divatoltam mikor kiválasztottam, majd buktam is miatta! Plazmát kellett volna elsőre vennem, és nem bánnám azóta is, mert ha számolom amit buktam, akkor még komolyabb plazmát vehettem volna!
16/16 anonim válasza:
Azért azt se felejtsük el,hogy hiába jó a plazma,viszont 50cm képátlóvan nem lehet kapni.S akkor mi a helyzet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!