Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mennyibe kerül egy zárcsere?...

Mennyibe kerül egy zárcsere? (fényképező)

Figyelt kérdés
Úgy néz ki elromlott a gépem, és zárcserét javasolnak rá. A márkacégnél 40 000-re jöttek ki árban. De nagyon meg vagyok illetődve, fogalmam sincs, hogy fogok rá ennyit összeszedni, pedig tényleg nagyon vigyáztam rá. Ráadásul a környékemen nincs is szervíz így Pestre is fel kell vinnem. Ennek az árából már veszek új gépet. Szüleimnek el sem merem mondani ki fognak akadni. Valaki tudna javasolni olcsóbban egy szervízt akár Pesten? 17/F
2011. nov. 29. 23:35
 1/4 anonim ***** válasza:

Én is kb olyan 35 ezerről tudok.

A zár törés DSLR gépnél, amúgy nem a te hibád, nyugodj meg. Minden típusnál meg van mennyit bír és akkor törik ha vigyáztál rá ha nem.

Amúgy 40ezerből nem igen veszel új DSLR-t, ha pedig használtat veszel akkor ugyan ott vagy, bármikor zárcsere jöhet ott is.

2011. nov. 30. 00:16
 2/4 tetro ***** válasza:
milyen gép volt? használtan vetted?
2011. nov. 30. 01:54
 3/4 A kérdező kommentje:
Olympus e410(újonnan vettem anno 3 éve)- de úgy néz ki sikerült találnom egy ismerőst aki megjavítja :) Hétfőn megyek hozzá vissza! Reménykedem
2011. nov. 30. 18:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Igazából nem az évek hanem a típus és az ellőtt képek száma számít.
2011. nov. 30. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!