Pink07 kérdése:

Megéri ez a Full HD LCD TV?

Figyelt kérdés

Nagyon megtetszet nekem ez a tv- mert jó ajánlatnaktűnik, Full Hd és jó nagy a képernyője, erről beszélek:

[link]

de egy a gond, sok infót nem adtak róla. Én Tv-zésre, esetéeg majd HD Filmek nézésére és Xbox 360-hoz használnám legi inkább. szerintettek megéri? és ha valaki zudna róla infót adni, meg ilyenek, annak megköszöném. Nem akarok egy rossz tvát venni :D

2011. nov. 29. 13:38
 1/9 anonim ***** válasza:
Tescos szotyuk, egy forintot nem ér.
2011. nov. 29. 13:58
 2/9 A kérdező kommentje:
miért hamar elromlanak?
2011. nov. 29. 13:59
 3/9 anonim válasza:
Megéri,ez a tv 81 cm-es és 65000 ft elég jó,másik,meg FULL HD LED LCD tv nagyon jó ár,én tavaly novemeberbe vettem 80 cm-es FULL HD LCD tv-t 115000 ft-ért akciózva.Ez egy jó ajánlat,csapj le rá.
2011. nov. 29. 13:59
 4/9 anonim ***** válasza:

Abszolút 0 minőségellenőrzés van.

Előfordulhat, hogy kifogsz egy jót és elleszel vele évekig.

Erre olyan 10% az esély.

A maradék 90%, hogy mindenféle súlyosabb, vagy kevésbé súlyosabb gondok lesznek vele, kérdés téged ezek mennyire zavarnának.

2011. nov. 29. 14:02
 5/9 anonim ***** válasza:
ha már tv-t veszel akkor minőségit vegyél ne ilyen noname tescosat.
2011. nov. 29. 14:08
 6/9 anonim ***** válasza:

Meg ne vedd!

Akkor vegyél TV-t amikor akciós ajánlat van de nem ilyen bóvli.

Legolcsóbban LG vagy Samsungot kapsz. Felsőbb kategória a Philips, JVC, Panasonic Stb. de nem biztos, hogy jobbak amennyivel drágábbak.

A 82 cm képátló ma már nem számít nagy képernyőnek, az 56cm-es monitorok korában de elfogadható.

2011. nov. 29. 14:19
 7/9 A kérdező kommentje:

akkor ezek a tv-k jöhetnek szóba:

[link]

[link]

ezek minőségesek?

2011. nov. 29. 16:19
 8/9 anonim ***** válasza:
Orion az nagyon jó, Samsung még TV-t se tud normálisan legyártani.
2011. nov. 29. 16:21
 9/9 anonim ***** válasza:

A Samsung 20 éve valóban kezdő volt de már régen kinőtte magát és mára az élvonalban van minőségben és árban is!

Aki az ellenkezőjét állítja, nincs tisztában ezzel.

2011. nov. 30. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!