Jakcsi kérdése:

Milyen gitárt vegyek?

Figyelt kérdés

Főként metált játszom(Metallica, Slayer és társai) de egy olyan gitár kéne ami minden stílusban jó.Ibanezre gondoltam, mert volt már és nagyon tetszett, de lehet más is.

Elvárásaim:80-100ezres kategória, fixhúrlábas, strato vagy superstrato forma, jó hang, kényelmes, keskeny nyak, jó kinézet.

Köszi előre is!

2011. nov. 27. 00:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

[link]

ennél jobbat nem is találhatnál :D megállja a helyét a lágyabb stílusokban is, de elsősorban metálhoz való. Én is próbáltam egy ilyet, azóta szerelmes vagyok belé:) kényelmes a nyaka is, és az új ára kb 2x ennyi:D

2011. nov. 27. 11:55
 2/11 anonim válasza:

Szerintem :

[link]

Formára a Metallica is ilyet használ.

2011. nov. 27. 12:41
 3/11 A kérdező kommentje:

2. hozzászóló:

Igen, én is erre gondoltam, esetleg nincs valami tapasztalatod róla?

2011. nov. 27. 12:53
 4/11 anonim ***** válasza:
a metallica ilyet biztos nem használ. meg az elsőben emg hangszedő van, az sokat dob rajta
2011. nov. 27. 13:22
 5/11 anonim válasza:

Nincs vele tapasztalatom én is nézegettem régen. :)

Olvass utána fórumokon ha jobban érdekel.

Mondom "FORMÁRA" kedves okoskodó!!!

ESP KH2 Vintage Kirk Hammett Signature BLK

Itt az eredeti :

[link]

2011. nov. 27. 20:30
 6/11 anonim ***** válasza:

akkor sem ugyanolyan a forma :D nem igaz hogy nem látsz különbséget a te általad linkelt, és mondjuk e-között [link]

vagy számodra van a hegyesvégű meg a kerekszélű?

na mindegy, amúgy 100ezres kategória között vannak még igazi jó Metallicás gitárok, az LTD KH széria közt nézd meg. KH 202pl, az direkt kirk hammet signatured modell, csak nem eredeti ESP, hanem annak az almárkája, az LTD

2011. nov. 27. 21:42
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszi srácok, de nekem is LTD-m van és az isten mentsen meg tőle mindenkit.Próbálom eladni már hónapok óta de semmi.Valószínű, ha mondjuk dec 20-ig elmegy az ltd-m akkor megveszem azt az ibanezt.
2011. nov. 28. 18:55
 8/11 anonim válasza:

jóóóó mindegy nyertél nem hittem hogy ennyire belemegyünk!:)

Ha nem tuti a hangja akkor bele egy EMG? Bár nemhiszem hogy gyenge lenne. :)

2011. nov. 29. 00:58
 9/11 anonim ***** válasza:

jó, én sem kioktatni akarlak :D csak ha arra a gitárra ránézek, slipknot jut eszembe, az ltdről meg metallica :D de ez csak az én hülyeségem:D

az EMG-t a kérdező gitárjára írtad? Mert az tényleg jó ötlet:) nekem sem drága gitárom van, annak idején 70ezer volt, vettem bele egy emg hz-t, szóval még nem is a legdrágábbat, h4est, mert az elvileg metál, és azóta imádom :D bár ugye fontos hogy kényelmes legyen meg stb, de a hangján tényleg nagyot lendít az emg:)

2011. nov. 29. 01:02
 10/11 anonim válasza:
Igen igen a kérdezőnek írtam, hogy hátra egy EMG javíthat a dolgon ha nincs megelégedve vele, vagy más hangzást akar.
2011. nov. 29. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!