Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Felmondhatok én a T-Home-nak?

Felmondhatok én a T-Home-nak?

Figyelt kérdés

December 15-én megrendeltük a T-Home szolgáltatását (internet, telefon, TV), amit több mint egy hónap után teljesítettek. Ráadásul csak a TV-t kötötték be. Kb. egy hónapra rá bementünk a T-Home-ba megkérdezni, hogy mi lesz az internettel és a telefonnal, azt mondták, hogy ahol lakunk, nem tudják bekötni. Nincs lefedettség. Beletörődtünk, hogy - igaz nekünk kellett emiatt utazni, hogy meg tudjuk - nem lesz netünk. Vettünk egy T-mobile internetet, azt használjuk.

Március végén megtudtuk, hogy elköltözünk onnét, ezért márc. 30-án bejelentettük az 1412-ön, hogy áthelyezést kérünk, és elég sürgős lenne, mert április 1-el költözünk és le kell adnunk a kulcsokat. Azt mondták, 28.000,-Ft-ba kerül, és 15 napon belül intézkednek. Ehhez képest a mai napig nem hozták át a TV-t, háromszor utaztunk az irodába, hogy mi a helyzet. Két hete azt mondták, hogy május 2 a határideje. A múlt héten hétfőn felhivtam az 1412-őt, azt mondták azon a héten felveszi velünk a kapcsolatot a szerelő. Egész héten nem jelentkeztek. Tegnap megint utaztunk az irodába, állítólag a szerelőnél van a dolog, de a számát nem adhatják ki, menjünk be ma is, és ők beszélnek vele.

Hát ezek után nagyon elegünk van belőlük. Ha mi nem teljesítünk időben, azonnal szerződést bontanak, most akkor mi a helyzet?

1 éves hűségidővel kötöttük, felmondhatjuk ez miatt a szerződést?

2009. máj. 12. 12:47
 1/5 anonim ***** válasza:

Nézd meg, hogy ők szegtek-e valamiben szerződést.

Ha a szerződésben benne van, hogy az áthelyezést x napon belül megcsinálják, és ez nem történt meg, akkor mondd fel szerződésszegésre hivatkozva.

A gondot én ott látom, hogy csak telefonos ügyintézés volt, nem írásos. (ha jól értettem)

Így nem fogod tudni bizonyítani a határidő túllépést. A beszélgetés felvételét vagy megtalálják vagy nem.

(Tanulság soha nem telefonos ügyintézés, mindíg, mindent írásban!)

Én írnék nekik egy email, faxot és ha még mindíg késnek, akkor szerződést bontanék.

2009. máj. 12. 13:07
 2/5 A kérdező kommentje:

Ők látják a gépben, hogy május 2. volt a határideje az áthelyezésnek.

Igen, most már mi is okosabbak lettünk... mindent írásban. :(

2009. máj. 12. 13:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Már sokkal korábban fel kellett volna mondani, hibás teljesítés miatt, hiszen a megrendelt szolgáltatást nem tudják nyújtani.
2009. máj. 12. 13:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Én már rég feljelentettem volna őket a fogyasztóvédelemnél. Ott neked is tudnak segíteni mindenben.
2009. máj. 12. 13:59
 5/5 anonim válasza:

ezek nagyon szemetek ( T-Home )

Nekem is meggyűlt a bajom velük.. nagymamám nevén szólt a 3as csomaguk, és a mama tavaly májusban meghalt. jelentettük feléjük meg minden.. erre kaptam tovább havonta a csekkeket.. net, tv és telefon júliusban már nem volt. idén januárban kaptam egy 4 oldalas papírt amin adatforgalmak vannak felsorolva SZEPTEMBER ésOKTÓBer-ben, amikor se elméletileg se gyakorlatilag semmilyen szolgáltatásom nem volt. Ügyintéző pasi közölte velem októberben mikor már beadtam a halottit, hogy a Május után keletkezett számlákat törlik és csak Ápr.- Májusi számlákat fizessem be. ( tavalyi évben ) decemberben újabb csekk mire felhívtam őket hogy ez mi annyit mondtak ne foglalkozzak vele mert látja a gépben hogy a törlések folyamatban vannak és ne fizessem be. erre kaptam azt a papírt januárban és 119000 ft-ot kéne befizetnem nekik, mert fellebbeztem és még az adminisztrációs díjat is rám akarják verni....

2011. máj. 14. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!