Műholdas DIGI TV esetén hogyan tudok videofelvevővel videókazettára rögzíteni adást?
A beltériknek több kimenet van, egyikre csatolják a tv-t, a VHS felvevőt pedig scart, vagy rca kábellel tudod összekötni.
A beltéri "műholdas vevő" lényegtelen ebből a szempontból.
A tévéhez menő csatlakozót dugd a videódba, onnan pedig egy másik kábel a tévébe.
Gondolom annak idején már használtad felvétel készítésére, ugyanúgy kell.
Valami képkocka még mindig hiányozhat, mert nem tudtam megoldani, pedig aztán már mindent összekötöttem mindennel.
A beltéri egységem Hyndai HSS-5160NA típusú. Egy scart hely van rajta, és sok más többi. Belinkelem a hátulját.
A TV hátulján van egy scart csatlakozónak hely, és egy antennahely. Elől pedig RCA dugók helye.
A videókészülék hátulján pedig szintén egy scart csatlakozónyi hely, valamint egy output "antennahely", valamint annk ellentéte, egy input "antennahely".
Amikor valamelyik módszerrel sikerült videójelet produkálni a képernyőn, és a beltéri egységet bekapcsoltam csatornakeresés végett, a kép csíkozott, futott. A két készülék (beltéri, és videófelvevő) nem tud egy időben működni, "zavarják" egymást.
Mi lehet a gond? Más beltéri egységet kellene kérni a DIGI-től? Vagy ennyire nem látom át a dolgokat?
Az építő segítséget megköszönném! Egy laikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!