Mp3 lejátszót keresek magamnak. Mit ajánlotok?
a többi választ köszi.
A gépről töltés nagy mínusz... így hogy viygem el utazni?:S téged ez nem bosszant?:S volt már iylenem, már nem is emlékszem , hogy de megoldottuk h hálózatról töltsem, de rém bosszantó tud lenni.
én írtam a mobiltelefont
én azt gondolom, hogy lassan tényleg felesleges különálló mp3 lejátszó, külön kompakt fényképezőgép
lehet hozzá kapni övtokot, és akkor nem esik le
fülesből meg vegyél "agybedugósat" az nem esik ki (igaz azzal meg vigyázz, el ne üssenek) de vehetsz bluetooth-os fülhallgatót, és akkor még madzag sincs
arról nem beszélve, hogy mobilra szerintem találsz mindenféle fitness programot, egész biztos olyan is van ami lépést is számlál, pulzust is mér, különféle speciális perifériákkal, ha van gps, akkor még több mindent tudsz vele figyeltetni, hol képes erre egy szimpla mp3 lejátszó?
ma már a telefonok nagy része nem is telefon, hanem afféle zsebcomputer, amivel, sok mindenen túl akár telefonálhatsz is
Lehet venni olyan átalakítót amit a konnektorba kell dugni,abba dugod bele az usb kábelt, és arra az mp3 lejátszót....ez az átalakító nem kerül többe 1500 forintnál.
Nekem is ilyenem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!