Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mp3 lejátszót keresek magamnak...

Mp3 lejátszót keresek magamnak. Mit ajánlotok?

Figyelt kérdés
Olyan kell amit ruhára lehet csíptetni, elég kicsike, mint pl. az Apple mini, de van kijelzője! A tárhelyigényem kb 1 GB. Lehet több de kevesebb ne legyen! Ha lehet akkor vmi jó megbízható márka. Az sem utolsó ha szép és vmi jó csajos színben is kapható, de ez nem olyan fontos. Futáshoz kéne elsősorban. Van sportfülhallgatóm. 15 000 - 20 000 Ft-nál ne kerüljön többe. Jó lenne ha lenne benne óra, vagy stopper, de nem tudom, h raknak-e ilyet az mp3makba...:S
2009. máj. 11. 19:38
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
philips (kicsi kocka, inkabb negyszog alaku, akkus (az akku nagyon jol birja ha naponta hallgatom akkor kb 3 hetente kell toleni, szerintem megeri))
2009. máj. 11. 20:35
 2/10 anonim ***** válasza:
27%
mobiltelefon
2009. máj. 11. 21:13
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem Creative Zen Stone van, elégedett vagyok vele akkora mint egy lapos kavics ( úgy is néz ki) olyan apró, h kisebb mint egy mini ceruza elem, saját akksija van 8-10 órát bír egy szusszal. Stopper van benne, rádió és mikrofon is. Az egyetlen hátránya, h csak gépről USB-n lehet tölteni.
2009. máj. 11. 21:50
 4/10 A kérdező kommentje:
A mobilosra csak annyit, hogy nem tudom h jutott ez eszébe.... Van mobilom, van rajta mp3 is, de se nem csíptetős, se nem kicsi, se nem futáshoz való, és a speciális füllhallgatóbemenetbe esélytelen sportfüllgahallgatót találni...
2009. máj. 11. 21:57
 5/10 A kérdező kommentje:

a többi választ köszi.

A gépről töltés nagy mínusz... így hogy viygem el utazni?:S téged ez nem bosszant?:S volt már iylenem, már nem is emlékszem , hogy de megoldottuk h hálózatról töltsem, de rém bosszantó tud lenni.

2009. máj. 11. 21:58
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Eddig nem okozott bajt általában ha nyaralni megyek úgyis viszem a laptopot is. Egyébként szerintem megoldható, lláttam olyan GPS-t aminek USB alakú töltője volt és járt hozzá hálózati töltő is szerintem ilyennel megoldható sőt mintha a leírásában is említették volna, h opcionális kiegészítőként vásárolható a forgalmazótól hálózati töltő.
2009. máj. 12. 09:41
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

én írtam a mobiltelefont

én azt gondolom, hogy lassan tényleg felesleges különálló mp3 lejátszó, külön kompakt fényképezőgép

lehet hozzá kapni övtokot, és akkor nem esik le

fülesből meg vegyél "agybedugósat" az nem esik ki (igaz azzal meg vigyázz, el ne üssenek) de vehetsz bluetooth-os fülhallgatót, és akkor még madzag sincs

2009. máj. 12. 10:54
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

arról nem beszélve, hogy mobilra szerintem találsz mindenféle fitness programot, egész biztos olyan is van ami lépést is számlál, pulzust is mér, különféle speciális perifériákkal, ha van gps, akkor még több mindent tudsz vele figyeltetni, hol képes erre egy szimpla mp3 lejátszó?

ma már a telefonok nagy része nem is telefon, hanem afféle zsebcomputer, amivel, sok mindenen túl akár telefonálhatsz is

2009. máj. 12. 10:58
 9/10 anonim ***** válasza:
51%
Sony Ericsson Walkman mobilt W széria
2009. máj. 16. 18:29
 10/10 anonim ***** válasza:

Lehet venni olyan átalakítót amit a konnektorba kell dugni,abba dugod bele az usb kábelt, és arra az mp3 lejátszót....ez az átalakító nem kerül többe 1500 forintnál.

Nekem is ilyenem van.

2010. máj. 23. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!