Olcsó digitális zongora vagy szintetizátor?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Én kb. 1 éve kezdtem el szintetizátorozni egy ctk-481 -en, és most szeretném lecserélni valami komolyabbra. Sajnos még mindig csak a nagyon alacsony árkategóriában gondolkodhatok, de azért érdekelne a véleményetek: szerintetek egy Classic Cantabile DP-61 II digitális zongora vagy egy ebben az árkategóriában kapható szintetizátor (pl. Yamaha PSR E323) éri meg jobban?
2011. nov. 17. 22:34
1/4 anonim válasza:
Tapasztalatból...Nekem egy olyan YAMAHA-m van és nagyon jó, én 3 éve szintizem, de az igényeimet kb. nagyonis kielégíti, mindenféle hasznosat tud. Csak ajánlani tudom.
2/4 anonim válasza:
A digitális zongora egyetlen előnye az, hogy teljes méretű oktávilag. De ezek a Yamaha szintetizátorok is tudják azt, hogy érintést érzékelve adnak ki hangot, tehát billentyűérzékenyek, köthetsz rájuk pedált, ami pont úgy működik, mint a zongoráé. Hangszínban pedig talán a Yamaha szintetizátorok a legjobbak, teljesen jó minőségű zongora hangzás és abból sem csak egy, ráadásul, ha kettő jó zongorahangot összekeverst (azt is meg tudod adni, milyen arányben ), akkor az mégjobb. Szerintem Yamaha szintetizátor.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2011. nov. 21. 17:47
4/4 anonim válasza:
Talán az elektromos zongora hatású yamaha dgx 520 7.5 oktávos beépített álványos hangszer a megfelelő.Használtan kb.100-120 ezer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!