Mit vegyek, hogy tudjak GTA4-et játszani? -PS3 -PC -X box?
nekem legjobban PS3 kellene
nektek mi jon be???
Hát mivel az egész játék konzolról lett simán áthúzva pc-re, nem igen jössz ki 300k alatt ha olyan pc-t szeretnél amin tökéletesen megy... a ps3-ról nem tudok véleményt írni de biztos jó. viszont azt nem értem, hogy az első válaszoló miért írta hogy az xbox-ot felejtsük el... két barátomnak is azon van meg és állandóan azon tolom. tökéletes, szerintem és nem csak a gta IV rajta...
45 000 ft-tól lehet venni xbox-ot + 14k a gta IV
vagy 70 000 ft pesten xbox flashalve és szoftverfrissítve, garival és akkor valahogy odateremtődik a gta IV is.......... :D
"gta4 képes pc min. 300 ezer forint"
Az enyém csak 100. És simán viszi a GTA IV-et. Csak tudni kell összeválogatni az alkatrészeket.
ha minél olcsóbban akarpd akkor egyértelműen xbox.
Az viszont tleg túlzás hogy 300k kell gta 4 nek, 30 ezres cpu elég neki + 25-30k-s vga3 4 giga ram 15k, tehát olyan 150-ből complett pct lehet venni amin szinte fullon megy
koszi a válaszokat
lehet h mégis a PS3nál maradok
nekem az naon belyon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!