Milyen tv-t érdemes venni?

Figyelt kérdés
100 ezer körül milyen tv-t ajánlotok?
2011. nov. 15. 22:17
 1/7 Nyúlós lónyál ***** válasza:

Nem írtad a képernyő átlóját, de én úgy gondolom, ezt éri meg a legjobban:

[link]

2011. nov. 15. 22:24
 2/7 anonim válasza:
LCD tévét, én ilyet vennék. Keveset fogyaszt.
2011. nov. 15. 22:26
 3/7 A kérdező kommentje:
persze, hogy lcd-t, de konkrét típusra gondoltam
2011. nov. 15. 22:29
 4/7 anonim ***** válasza:
Olyat érdemes venni, ami a leginkább megfelel az igényeidnek. Erre pedig nincs konkrét márka és típus, mivel nem tudjuk, mire akarod használni, hogy van-e pl. bluray-lejátszód, stb.
2011. nov. 15. 22:36
 5/7 A kérdező kommentje:

tv nézésre, dvd, xbox360-hoz kell

full hd felbontás

ennyi az elvárásom

2011. nov. 15. 22:51
 6/7 anonim ***** válasza:

A fullHd akkor felesleges, bár ha vannak fullHD-s játékaid, akkor ki tudod használni ezt a felbontást.

De tévézéshez és DVD-hez nagyon nem ajánlott a fullHD, tekintve, hogy nincsen valódi fullHD magyar tévécsatorna, ill. a DVD sem HD-minőségű.

2011. nov. 15. 23:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekünk valami lg lcd tv van, 82cmes, de már döglődik, pedig még csak 3 éve, és nem volt anno olcsó. 147ezer jó magyar pénz volt, szóval én nem vennék mégegyszer lgt. aztán meg a pénzes rokonunk az lgre esküszik, érdekes.
2011. dec. 23. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!