Tényleg nincs az IPOD-ok fülhallgatójára garancia?

Figyelt kérdés
Nemrég elromlott az 1hónapos IPOD Shuffle-m fülhalgatója (zögős az egyik ) és tényleg csak hallgatam semmi baj nem történt vele. Ma bevittem oda ahol vettem hogy garanciával csinálják meg és erre azt válaszolták hogy vehetek egy újat mert erre nincs garancia(ilyenről egyébként a garancia tájékoztatóban egy szó sem esik)most csak ügyesen kijátszottak vagy tényleg így van ?
2009. máj. 8. 19:33
 1/4 anonim válasza:
Ha rám hallgatsz, veszel egy másik márkás fülhallgatót, nekem ez már a második ipodom (2nd gen nano, meg 1st gen touch) és nagyon hamar tönkrement mind2 fülhallgatója, nem érdemes sz@rakodni vele.
2009. máj. 8. 19:56
 2/4 anonim ***** válasza:
nekem sony mp4 em van,3 honapos,és az egyik már nem szól.arra sincs,én vissza se vittem.
2009. máj. 8. 20:51
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia! nekem 2.gen ipod nano-m van, a fülhallgatójával még mindig nincs semmi gond (sztem csak én lehetek ilyen mázlista) mind1 a nővérem külföldön vette az ipodját neki shuffle-je van és neki is hamar tönkrement a fülese... az én garanciámmal és az ő fülhallgatójával bementem egy iStyle üzletbe (bp andrássy), és elmondtam h mi a probléma...két napon belül már készen is volt és tökéletesen mükszik még mindig :)

lehet hogy azóta már módosították a garanciát, de nekem megjavították a fülhallgatót

2009. máj. 8. 21:10
 4/4 anonim ***** válasza:

Milyen shuffle-d van? A legújabb, amin a kábelen vannak a gombok? Ha olyan, akkor verjed az asztalt keményen a szervizben, mert szerves része a főegységnek.

Egyébként a tartozékokra nem szoktak garit vállalni sajnos :(

2009. máj. 9. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!