Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Szerintetek melyik laptopot...

Szerintetek melyik laptopot vegyem meg? (árban ugyanaz) Samsung NP-RC510-S04HU vagy HP Pavilion g6-1112sh QC129EA?

Figyelt kérdés
Kb hasonló kaliber a 2 gép szerintem, de aki jobban ért hozzá biztos tudna választani! Előre is köszi!
2011. nov. 10. 09:48
 1/2 anonim ***** válasza:
A HP-t. Én most hétfőn vettem egy Samsung RV508-ast de borzalmas. Pl. tört Windowst felejts el rá, másrészt az én példányom videókártya hibás is volt, tegnap vissza is vittem és egy Asust hoztam el helyette.
2011. nov. 10. 12:20
 2/2 szomszéd néni válasza:

Ha játszani is akarsz rajta akkor ajánlom a Samsungot, mert abban van egy egész jó videókari (gef 315m) míg a másikban egy integrált Intel Graphics Media Accelerator HD ami hát nem a legerősebb.

Nekem is volt Samsungom méghozzá egy R580 as, nagyon meg voltam vele elégedve, a windowsal nem volt problémám...

2011. nov. 13. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!