Szerintetek melyik laptopot vegyem meg? (árban ugyanaz) Samsung NP-RC510-S04HU vagy HP Pavilion g6-1112sh QC129EA?
Figyelt kérdés
Kb hasonló kaliber a 2 gép szerintem, de aki jobban ért hozzá biztos tudna választani! Előre is köszi!2011. nov. 10. 09:48
1/2 anonim válasza:
A HP-t. Én most hétfőn vettem egy Samsung RV508-ast de borzalmas. Pl. tört Windowst felejts el rá, másrészt az én példányom videókártya hibás is volt, tegnap vissza is vittem és egy Asust hoztam el helyette.
2/2 szomszéd néni válasza:
Ha játszani is akarsz rajta akkor ajánlom a Samsungot, mert abban van egy egész jó videókari (gef 315m) míg a másikban egy integrált Intel Graphics Media Accelerator HD ami hát nem a legerősebb.
Nekem is volt Samsungom méghozzá egy R580 as, nagyon meg voltam vele elégedve, a windowsal nem volt problémám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!