Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Rálehet így kötni az autós...

Rálehet így kötni az autós mélyládát házimozira?

Figyelt kérdés
Van egy házimozim amit szinte csak zene hallgatásra használlok.Venni akarok egy mélyládát és azt szeretném rákötni.Ugye a házimoziba már van erősítő de az elég kicsi szerintem egy 500w-os mélyládához.Ezért veni akarok a mélyládához egy erősítőt is. Ezt úgy akaorm bekötni hogy a mélyládára rákötöm az erősítőt és az erősítőt meg ugye becsiptetem a házimozi mélyládájának a helyére. Ez így jó?? Mert ugye akkor két erősítőn lesz rajta a láda. Amit veszek és ugye a házimoziba ami bevan építve. Szerintetek jó lesz ez így??
2011. nov. 9. 17:44
 1/2 zeronibble válasza:

Mivel az autóban is gyakran a fejegység végfoka után van kötve a keményebb végfok, esélyes, hogy van rajta olyan bemenet, amibe hangszórókábelt kell csiptetni, és ő erősíti. Külön jobb is, mint direktbe kötni, de nem a teljesítmény miatt, hanem mert jó eséllyel kisebb az érzékenysége, halkabb lesz, és lehet, hogy kevés a 4 ohm, és túlterheli a végfokot nagy hangerőn, főleg ha olcsó házimozi.

A nehézség abban lehet, hogy 500W-nál jóval nagyobb teljesítmény leadására képes, 12V stabilizált tápot pattints hozzá.

2011. nov. 9. 17:52
 2/2 A kérdező kommentje:

Persze 12v-os tápotz mindenképp akaorok az erősítőre.

Csak arra voltam kiváncsi hogy egyátalán lehet-e így kötni!

2011. nov. 9. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!