Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mikrofonos fejhallgató vagy...

Mikrofonos fejhallgató vagy asztali mikrofon?

Figyelt kérdés

Hangminőség szempontjából melyiket érdemes beszerezni? Max 5 ezres kategória érdekelne. Az asztali nem venné át nagyon kezem okozta zajokat (pl egér mozgatása, billentyűzet)? Fejhallgatóban a Genius HS-G500V -t néztem ki, asztaliban a Trust MC-1500 -at javasolták.

Egyéb ötleteket is szívesen veszek :)

Ja igen, nem játékhoz kellene, hanem videobloghoz készítenék felvételeket vele.

Köszi

2011. nov. 7. 20:54
 1/2 Advocatus Diaboli válasza:

Hangérzékenységet bárhol be tudsz állítani, viszont a bloggerek (ahogy én elnéztem) szinte sosem headset-tel nyomulnak (semmi sincs a fejükön) úgyhogy gondolom vagy asztali van nekik, vagy webcamba beépített és azért nem látszik mibe beszélnek:P

Továbbá, ha sokat beszélsz, akkor a headset-be néha lehet hallani a fújást, levegővételt, ami eléggé cinkes ilyenkor:D Játéknál nem, de egy beszédorintált helyzetben szerintem az:)

2011. nov. 7. 20:58
 2/2 anonim válasza:
Hangminőség az mindegy , fülhallgatóra is van nagyon jó minőségű mikrofon, én inkább ezt ajánlom persze... ha csak blogra kell akkor tök mind 1 és a levegővétel stb... nem muszály attól a fülleden lennie mert füllhalgató! De arra is használod hogy zenét hallgas vagy pld: 1 msn,skype bármien beszélgetésnél jobb a fülles ..
2011. nov. 8. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!