Milyen olcsóbb laptopokat ismertek, ajánlotok?
Figyelt kérdés
Most lesz laptopom, csak kis, olcsóbb laptopokon gondolkodtam, Asuson (49990 Ft) stb. Mit ajánlotok?
Előre is Köszi: Viki
2011. nov. 5. 19:48
1/7 anonim válasza:
szia.
en most vettem itt angliaban egy Acer Aspire One D257-et.
Nagyon meg vagyok vele elegedve :)
Nagyon szep csajos szine van (piros) es eleg sokat tud es gyors is.
Azt nem tudom hogy otthon hol rudsz ilyet venni.
Nezz korul media marktban vagy hasonlo helyeken!
2/7 A kérdező kommentje:
Szia!! :) Köszi a segítséget, tényleg jó, lehet is hogy azt veszek!! :) Mégegyszer nagyon köszi!! :)
2011. nov. 6. 08:26
3/7 A kérdező kommentje:
Akinek van ötlete légyszi még írjon!
2011. nov. 6. 11:33
4/7 Nyúlós lónyál válasza:
Az Acer notebook-okkal/laptop-okkal kapcsolatban rossz tapasztalatokról számoltak be az ismerőseim. Az Asus termékeit tartom a legjobbaknak. Nekem 5 éve szinte minden Asus, ami számítástechnikával kapcsolatos, eddig még nem volt gondom. Egyébként is, eddig még csak jót hallottam az Asus laptop-okról. Egy ismerősöm szerint a boltba az Asus-ból érkezik vissza a legkevesebb termék garanciával.
5/7 A kérdező kommentje:
Szia!! :) Ha szereted az Asust, akkor meg tudod mondani, hogy jó-e az Asus Eee PC 1015 BX ?? Ha tudod :)
2011. nov. 8. 15:29
6/7 Nyúlós lónyál válasza:
Attól függ mit értesz jó alatt. Minőségileg és megbízhatóságot tekintve jó választás. Viszont ez egy netbook, és ezek a pici gépek nem igazán alkalmasak komoly dolgokra, leginkább csak internetezésre.
7/7 A kérdező kommentje:
Oké, köszi :D
2011. nov. 8. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!