Milyen tölthető aksit/elemet vegyek a fényképezőgépbe?
Melyik a legjobb márka és mennyibe kerül?
Most a Pennyben láttam Energizer-t 1990Ft-ért az milyen?
Nekem Duracell van én nagyon meg vagyok vele elégedve.
Töltővel együtt vettem januárban a media marktban olyan 3000-3500 körül, igaz az csak 2 elemes volt.
Sanyo Eneloop (nekem is frankón bevált, van 12 db, 890 Ft /db-ért vettem egy modellboltban).
Asszem ugyanez a GP Recyko meg az Ansmann Max-e (vagy hasonló nevű) is, vagyis hogy minimális az önkisülésük és emellett minden szempontból kiváló akksik.
ha nem hagyod teljesen lemerülni és úgy töltöd újra bármilyen márkájú lehet az akksi, akkor is jelentkezik a memória effektus.
2600 mAh-snál kisebbet ne vegyél.
Ha sokáig tartó minőséget szeretnél, akkor Eneloop aksi+ Voltcraft IPC-1L töltő. Nem túl olcsó dolog, de hosszútávon megéri.
Régóta fényképezek, elég aktívan, és mindig bajok voltak az akkukkal egy-két év után. Ezért mindig más aksit vettem. Végül egy ismerős ajánlotta ezt a párost. 3 éve vettem, s azóta még mindig olyan mintha új aksik lennének... Ráadásul mivel ezek alacsony önkisülésű aksik, azóta még egyszer sem fordult elő olyan, hogy ha feltöltve elrakom a táskámba, és csak pár hónapok után használom fel az aksikat, már félig lemerültek lennének.
IPC-1L ára: kb 9.000,-Ft
Eneloop aksi 4db kb 5.000,-Ft
Tényleg rohadt drága, de hosszútávon sokkal jobban jársz vele, nem kell évente új aksit venni, és egy szar töltővel mindig tönkre vágni őket..
Nekem 2500mAh-s Energizereim vannak, nincs velük gondom.
És van 2700mAh-s X4Energy-m, ebből 4 db volt 4500Ft Sparban. Energizer töltőjével töltök ezeket. Végigfotóztam velük egyegész napos Rally-t, egy Veszptém-Győr utat, és még félig vannak - nekem nagyon bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!