Most vettem új Samsung LE40D503F7W márkájú televíziot de nem tudok usb-ről filmet nézni valami féle megoldás az eladós akitől vettük anyit mondott valamilyyen kódot kell beütni és akkor lehet nézni? Valami ötlet tippek?
Nem is fogod tudni lejátszani a filmet, mivel ez a típus a Samsungnál USB-n csak JPEG (kép) és MP3 (Zene) formátumot képes lejátszani!
De ha nekem nem hiszel olvasd el a használati útmutatóját ebben a témában!
Illetve: [link]
Nem tudom, sikerült-e már megoldani, így tudod rávenni a TV-t filmlejátszásra:
Here are step by step instructions on how I did this:
1. Access the service menu by pressing (in succession) Info, Menu, Mute, and then Power when the TV is in stand-by.
2. In the Service Menu select Option , then arrow down to Model and select.
3. Then select model D5005 by using left/right arrow keys.
4. Exit by pressing return key twice, power off then on again. (did not do a factory reset)
The TV should have video playback from usb.
ez a szervizmenüs "d5005" re állítás tényleg működik, KÖSZI!!!:)
a samsung ügyfélszolgálatan meg azt hazudta a nő hogy hardveresen ez a tv képtelen lejátszani filmet és soha nem is fog. érdekes...
amugy annyi kis szépséghibája van a dolognak, hogy egy ici picit torzít a hang, talán más észre se venné nem vészes de megváltozott a minősége. Szóval írjátok fel a d5005 előtti eredeti számot ha esetleg visszaállítanátok a hang miatt. és esetleg megírhatjátok nekem is, mert én nem írtam fel, így ha akarnám se tudnám vissza állítani:)
LD503 volt az eredeti :)
Igen, egyébként én is észrevettem a torzulást, de hangszínszabályzóval szépen vissza lehet hozni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!