Mit tudtok az AKG fülhallgatókról?
Figyelt kérdés
Most akarok venni kinéztem egyet a Média Márkban 2200 ft 124 Db nagyon komoly lehet.
De nem értem,hogy miért ilyen olcsó ? :O
Arra gondoltam,hogy gagyi szar,de haverom mondta,hogy köze van az Apple-hoz.
Szerintetek ?
2011. okt. 30. 10:00
1/9 anonim válasza:
Jó márka, de 2200ft-ért egy gagyibb modell lehet, ami nem szól olyan jól. Én 10k környékén vennék.
2/9 anonim válasza:
2200 gagyi szar is lesz, hiába AKG (sőt).
Az meg, hogy köze van az applehoz...?
És? Nyilván apple lejátszókkal kompatibilis, ami meg pont nem jelent semmit.
3/9 Köpet válasza:
Sziasztok! Én is kipróbáltam az AKG típust, de csak a fülbedugós verziót, meglepően jól szolt sokkal jobban mint pl a sony twinturbo, de az ára 9800 huf volt ebben három utas hangszóró volt és gyönyörűen adta a magasakakt szerintem ez valóban ha nem is 20000hz, de a közelében volt a mélye pedig 60 hz kb, az érzékenysége is maxra van kihegyezve szóval a hangerővel sem lesz bajod, de 2200 ért csak valami gyengébbet fogsz kapni....
4/9 anonim válasza:
AKG egy osztrák cég, semmi közük az apple-hoz
10ezer környékén prémium kategóriás fülhallgatókat tudsz AKG-ból vagy Sennheiserből venni
5/9 anonim válasza:
Semmi közük az Apple-höz. Annyi, hogy kompatibilis ipodokkal, mert az Apple úgy csinálta meg őket, hogy ne legyen minden füles kompatibilis hozzájuk (azt akarják, hogy főleg az ő füleseikkel használd, amik ritka szarok).
6/9 A kérdező kommentje:
Az apple fülesek szarok ????
És akkor lehet,hogy nem is lenne jó az enyémhez ? :S
2011. okt. 30. 19:14
8/9 anonim válasza:
Apple fülesek szarok igen.
Ha a telódhoz 3,5-es jack kell, akkor ilyen fülhallgatót vegyél, a legtöbb ilyen.
9/9 anonim válasza:
ez gagyi nagyon. dobozhangja van...Agybadugósat kell venni, nem ilyet. Sennheiser CX300II a minimum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!