Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Orion PT32-S LCD-vel kapcsolat...

Orion PT32-S LCD-vel kapcsolatban van valakinek tapasztalat? Akciós a Corában!

Figyelt kérdés

Érdemes bele tenni 85ezer pézt?

Képminőség, tartósság?

A bele Lg ennyit tok róla!

Válaszokat előre is kösz!

Jah kb.:2 - 3méterről nézném!:-)

2009. máj. 4. 11:30
 1/5 anonim ***** válasza:

Az "aranyszabály" az az, hogy tévét vagy 50e Ft alatt, vagy 500e Ft felett érdemes venni.

Láttam már Orion LCD-t és véleményem szerint jó volt. Szép képe volt, viszont a táp "alapzaja" engem zavart. Ha érzékeny vagy a magasabb hangokra, lehet, hogy neked is zavaró lesz.

2009. máj. 4. 11:38
 2/5 anonim válasza:

A kérdésedre nem válasz,de leírom.

Mi tavaly november körül vettünk egy Oriont,106-os plazmat 130-ért..Semmi gond nem volt eddig vele,szép kép,jó hang,stb.

Nem tudom,hogy mekkora az átmérője,(így az árára nem tudok mit írni,)de 2-3 méter elég közel van,így ha mondjuk 96-os,már nem élvezhető a kép.

2009. máj. 4. 13:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Inkább 100-ért egy Samsung. Most komolyan. Elég ótvar az Orion (sajnos, mivel régen azért egy jó márka volt).
2009. máj. 5. 15:15
 4/5 anonim válasza:
Ugyanolyan jó, mint a "nagy márkák".
2009. okt. 11. 08:14
 5/5 anonim válasza:
Szia ! Nekem is pont egy ilyen tv.m van és táphibás , a hang szóró is pár nap múlva már torzított ! Most folyton kikapcsol és néha nem is lehet visszakapcsolni, mert akkor újra kikapcs ! Szóval én lebeszélnélek róla !
2010. jan. 31. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!