Plazmatévé tisztításánál mire kell ügyelni?
Semmi extra, mint minden más elektronikai készüléket, ezt is úgy kell tisztítani:
- portalanítás száraz ronggyal
- a panelt meg úgysem tapizzátok, ha mégis, akkor alkoholos ablakpucolóval meg finom ruhával (pl. ruhazsebkendő)nyugodtan lehet tisztítani
Természetesen panel tisztításnál kikapcsolandó a készülék és illik megvárni azt is amíg az ablakpucoló megszárad (max 1 perc.)
(Lehet kapni a boltokban kifejezetten elektronikai berendezésekhez tisztítószereket, de szerintem nem éri meg. Én amióta az eszemet tudom így pucolok minden elektronikai cuccot.)
Ablaktisztítót semmiképpen!Apu haverjának 150000-es plazmája bánta.Besárgult a képernyő(asszem).Száraz,esetleg enyhén nedves,nem szöszölő ronggyal,nem rányomva(!)áttörölni.Kifejezetten erre vannak rongyok,tisztítószerek kitalálva.Nagyobb műszaki boltokban lehet találni.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!