Passziv mélyládából hogy lehet aktívat csinálni?
Először is szétcsavarozod a ládádat. Keresel benne helyet a végfoknak vagy erősítőnek, mert ugye így hívják akkor is, ha be van építve:D
Igazából a passzív és az aktív között annyi a különbség, hogy az aktívban benne van az erősítő a passzívban meg nincs (külső erősítő kell hozzá)
Szóval a ládába bele kell pakolnod egy hálózati tápellátást (trafó, egyenirányítás szűrés), egy végfokot, és a segédelektronikákat ha szükséges. Ezalatt értem az DC védelem és koppanásgátló, előerősítő ha szükséges és mivel mély ládáról van szó, nyilván egy mély frekvenciás filter is kell a bemenetre. Én szoktam még rájuk egy kivezérlésjelzőt, a mély frekvenciás szűrő és az előerősítő potmétereit pedig kivezetve a doboz elejére. Ha szükséges ventilátoros hűtés a végfoknak. Bemenetre tetszőleges jack vagy RCA vagy akár XLR csatlakozó is mehet.
Nagyon tömören ennyi:D Ha nem ment tőle el a kedved, akkor sok sikert hozzá.
huh ez nehezebb mint gondoltam köszi a segítséget
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!