Hol lehet digitális fényképezőgépet javíttatni? Budapest, Székesfehérvár főleg ez lenne jó.
Például:Budapest VII.ker.Barcsay u.8.tel.06-1/322-6637.Én itt javittattam.Hétfői nap leadtam, csütörtökön mehettem érte.Vagy a II.ker.Keleti Károly u.11/A.tel.06-1/315--0541
Először telefonon érdeklődj!!
Attól függ, hogy eredetileg elemmel vagy akkuval adták a boltban. Mert ha elemes, akkor sose lesz tökéletes.
Az elemek 1,5 voltosak , az akkuk feltöltve 1,2. Tehát a gép szempontjából mintha le lenne merülve.
Ha esetleg egy típust írnál közelebb vinne.
Ó nagyon köszi, nem is hittem, hogy kapok választ!
Polaroid típusú, a számát nem tudom de mindjárt megnézem, megvan a papírja is.
Elemes, nem akkus.
Köszönöm a választ. Sehány képet nem csinál. Betesszük a feltöltött elemet és egyből csipog és kiírja h elem lemerül vagy ilyesmit, és ki is kapcsol.
De ez olyan idegesítő hogy megvettük másfél éve, és dobhatjuk a kukába??? Pedig vigyáztunk is rá, mindent úgy csináltunk, ahogy írja stb.
Fogyasztói társadalom:((
Köszönöm a válaszokat mégegyszer.
Hogy kiderítsük az akkuk hibája vagy a gépé, elemmel ki kellene próbálni. De nem 100 forintos kínaival, hanem valami tisztességes fajtával ami lehetőleg keveset volt használva vagy esetleg új. De ezelőtt még egy dolgot meg kellene tenni: az elemtartó érintkezőit megtisztogatni az esetleges korrózió miatt. Egy ismerősöm gépe is így járt. Mikor elhozta, hiába raktunk bele bármit. Egy kis kaparászás, tisztogatás, és egy feltöltött 2300mA-os akku csodákat művelt.
Ha így is lemerült állapotot jelez, akkor el lehet gondolkodni hogy javítás vagy új gép.
Nekem egy SONY gépben a CCD csere 17 ezerbe került tavaly (csak példa), nem tudom egy ilyen hibáért milyen díjat számítanak ha a tápegység vacakol, de érdemes a szervízben érdekődni egy előzetes javítási díjért. Bár jellemzően 5-6 ezerről indulnak a költségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!