Mi volt annak a Nintendonak a neve, ami sárga "kazettával" működött, és 90-es évek elején volt felkapott?
Figyelt kérdés
2011. okt. 16. 23:29
1/5 anonim válasza:
nekünk volt valami ilyesmink, de szerintem az commodore volt
2/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
a kazetta neve "famicom cartridge", és a sárga változatot én NES (Nintendo Entertainment System) alatt használtam a 90-es évek közepén.
Egy ilyenen:
A neten rákeresve viszont a NES csak a nagy szürke kazettás verzióra dob ki képet, aminél elöl lehetett behelyezni a játékot, nekem pedig ugyanez volt csak elöl is lehetett a szürkét meg a tetején a kis sárgát, meg más volt a kontroller is (talán egy későbbi kiadás).
4/5 anonim válasza:
NES volt, csak hozzánk a gagyi utángyártott sárgakazettás változat jutott el.
Az eredeti nagy szürke kazettákkal ment.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat. A Sega-ra gondoltam :D
2011. okt. 20. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!