Lehet még videomagnot és kazettát vásárolni? Elromlott a Thomson lejátszóm és szeretnék újat venni. Thomson fan vagyok, bár sokak szerint gagyi.
Én ezt a vaterán látam karc mentes szinte uj régszerü magnók
szerintem csak áltak a magnók és karcmentesek de ezek csak normál lejátszást tudnak
menj rá az elado további termékeire ot van még vhs magnó
Én már vetem olyan régi vagy 29 éves videomagnót aminek még egy csarját se veték ki és karcmentes volt szerintem állt valahol le takarva müködik és jo kis hangos magnó szép képel
van egy 89-es hifi 2 fejes magnóm azt se haszálhaták mert olyan kivül belül mint ha uj lenne. Ezeknek a magnok max fejdob tiszitás kel de az se minding é ninkább régebbi magnót veszek jo álapotba mint egy uj 6 fejeset ami fele anyit se bir ki mint egy régi magnó ezekbe na magnókba nmé gvan anyag és a tartoságra mentek uj magnó akor jo lp felezet játszást szeretnél felveni vagy olyan kazit amire lp-ben van fel véve e za zarra jo hogy kétszer több anyagot biűírsz fel venni egy kazira lp-ben 4 órás kazira 8 óra fér rá
Szia
Még mindig keresel Video lejátszót ill. kazettát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!