Lehet még videomagnot és kazettát vásárolni? Elromlott a Thomson lejátszóm és szeretnék újat venni. Thomson fan vagyok, bár sokak szerint gagyi.

Figyelt kérdés
És most ne azt írjátok, hogy vegyek dvd-t, mert a video elavult. Dvd-m is van, de videomagnónak varázsa van, nagyon szeretem, jól tudom használni, állandóan felveszek mindenfélét, amit éjjel megnézek, ha nem tudok aludni. Kell és kész :)
2011. okt. 13. 18:01
1 2
 11/20 anonim válasza:
euronisban láttam 23ezerért funai videomagnót ujjat igaz az már nem olyan jó mint a régi készülékek de lehet kapni
2012. márc. 5. 09:52
 12/20 anonim válasza:
most árulnak olyan régi videomagnókat amik csak be muato darabként voltak egy bolt kirakatában nem is használták öket
2012. márc. 5. 09:54
 13/20 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, tök rendes vagy, hogy írtál! :) Megnézem majd, van is egy a közelben. Te hol láttad? Melyik városban?
2012. márc. 6. 14:31
 14/20 anonim válasza:

Én ezt a vaterán látam karc mentes szinte uj régszerü magnók

[link]

szerintem csak áltak a magnók és karcmentesek de ezek csak normál lejátszást tudnak

menj rá az elado további termékeire ot van még vhs magnó

2012. márc. 6. 15:38
 15/20 anonim válasza:

Én már vetem olyan régi vagy 29 éves videomagnót aminek még egy csarját se veték ki és karcmentes volt szerintem állt valahol le takarva müködik és jo kis hangos magnó szép képel

van egy 89-es hifi 2 fejes magnóm azt se haszálhaták mert olyan kivül belül mint ha uj lenne. Ezeknek a magnok max fejdob tiszitás kel de az se minding é ninkább régebbi magnót veszek jo álapotba mint egy uj 6 fejeset ami fele anyit se bir ki mint egy régi magnó ezekbe na magnókba nmé gvan anyag és a tartoságra mentek uj magnó akor jo lp felezet játszást szeretnél felveni vagy olyan kazit amire lp-ben van fel véve e za zarra jo hogy kétszer több anyagot biűírsz fel venni egy kazira lp-ben 4 órás kazira 8 óra fér rá

2012. márc. 7. 08:44
 16/20 anonim ***** válasza:
Létezik olyan kombó is(ha nem akarsz digitalizálni),hogy vhs felvevő,és dvd lejátszó része van.Így nem kell 50-60 ezreket kifizetni,hanem 20 ezret.
2013. nov. 3. 15:25
 17/20 anonim ***** válasza:
És igen egyetértek a kérdezővel,mert valóban egy elavult technológia,de a dvdnek,blu-raynek nem lesz ekkora múltja,és egy vhs kazi sokkal strapabíróbb,mint a dvd,mert vhs legalább jelzi,ha már haldoklik,a dvd meg minden átmenet nélkül elromolhat.Meg azért a vhs még nem olyan régen avult el,2006-ban még lehetett venni,tehát ez is 21.századi dolog.
2013. nov. 3. 15:31
 18/20 Pesta01 válasza:
Neharagudj greeen, de még én is használok még magnót, sőt még valamikor az online rádióba is kazettáról játszok zenét.
2014. júl. 8. 21:18
 19/20 anonim válasza:
Az előttem szólók nagyon el vannak szálva maguktól,de a válaszom IGEN LEHET kapni új videómagnót!A következő oldalon: [link]
2015. ápr. 6. 10:23
 20/20 dristvan válasza:

Szia

Még mindig keresel Video lejátszót ill. kazettát?

2016. aug. 4. 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!