Mikor lesz Magyar PS Store?
Lehet hogy csak akkor,mikor a PS3 szoftverekre a magyar nyelv is felkerül?
(mondjuk ez csak az én agyamból pattant ki:D)
Max. mikor már az internetes vásárlás már teljesen elterjedt lesz!
Amúgy szerintem felesleges a magyar Store! :)
Belátható időn belül nem.
Magyarosítani soha nem fognak semmit, magyarítani viszont ne m lenne nehéz.
Viszont átírni az angol szavakat magyarra az XMB-be enyhén kevesebb erőforrást igényel (1-2-3 ember pár napos munka), mint kiépíteni egy egész szerverparkot, keresni rá embereket, ami több tíz/száz embert igényel, és több millió forintot.
És a Sony tudja, hogy a magyarok kevesen vannak, csórók is, nem érné meg a befektetett pénzt.
Mellesleg teljesen felesleges, UK/US/JP store-ról is ugyanúgy lehet vásárolni, nem kerül többe, több a tartalom és a játékos is, sorolhatnám még.
hát a magyarítás nem lenne rossz, a Store-ról pedig ezek szerint csak álmodozhatunk :(
kösz a válaszokat
Amúgy minek magyarítani?
Még ha valaki nem is beszél angolul, azért annyi, hogy games, music, pictures szerintem mindenkinek megy.
Beállításoknál van már pár speciálisabb szó, de szerintem az is még "alaptudáshoz" tartozik.
Meg egy idő után már senki sem nézni mihez mi van írva, menni fog magától az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!