Windows7 fagyási problémákkal mit lehet kezdeni?
Kb 2-3 hónapja olyanokat csinál a gépem,hogy belépek 1 játékba kb másfél percig jó aztán befagy,de a hang nem csak a kép és a játékmenet,utána magához tér a gép de ugyanúgy 1-2perc múlva vissza is fagy.Mindig változó van amikor 3-4percre fagy le van amikor csak 20-40secre.Mostanában a szar idő miatt nem tudok mást csinálni itthon csak gépezni és már durván az agyamra megy:/Próbáltam azt is,hogy 4ből 3ventillátort lehúzok hátha táp a szar,de semmi változás.Futtattam mem-test-et az azt írta,hogy hibátlan ram,ugyanez proci tesztelő progival.Aztán vga testet is nyomattam a furmark7et de annál elindítom a testet és leáll a gép...ez is mitől van? HDD testelőt is nyomattam de az sem irt semmi nagyobb gondot.A windows újratelepítésével is próbálkoztam,a BIOS-frissítésével is de semmi úgyanúgy fagyások:/
A gépem:
Op: Win7 ultimat 64
Alaplap: Msi k9 neo v2
Vidikártya: Asus geforce 9800gtx+ 512mb
Ram: kinston-vagy kingmax (fejből nem vágom)1db 1gigás-1db 2gigás 800mhz mind2
HDD: Western Digital Caviar Green WD6400AACS 640GB
CPU: Amd atlon 64 6000+ dual core 2.98Ghz
Táp: Colorsit 420W
Segítsetek pls!!!
windows.
telepítsd újra. <-- legegyszerűbb megoldás.
megpróbálhatod megkeresni a fagyást okozó programot <-- ez olyan 50%-ban sikeres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!