Mit kell tudni a laptopokról?
Én úgy gondolom, hogy elavulás szempontjából nincs különbség.
Az én véleményem a laptopokról:
- nem igazán alkalmasak komolyabb játékra. Vannak kifejezetten "gamer" laptopok de az árukból 2 asztali "gamer" laptopot is lehetne venni. Ráadásúl az ilyen laptopok jobban melegszenek, hallottam már olyat, hogy valakinek volt ilyen gépe, és az nem bírta a melegedést.
- Tartósság: szerintem ez függ nagyban attól hogyan használja a tulajdonos. Tisztítani kell a kijelzőjét lehetőleg antisztatikus kendővel persze, meg a billentyűzet részét is. Nem szabad durván bánni vele, "feltépni" a laptop fedelét mikor használatba veszi a tulaj, mert ettől csak hamarabb tönkremegy a fedelet tartó alkatrész, és nem tud majd megállni a kijelző magában.
Dobálni sem kell. Némelyik laptop azt állítja, hogy ha leejtik x magasságból, akkor azt kibírja. Nos, erre nem szabad építeni. Egyszerűen vigyázni kell,hogy véletlenül se essen le.
Használati tartósság:
Lenovo, Dell az ajánlott. De nekem egy MSI-m van, és naponta használom hosszan 2 éve. Meg vagyok elégedve vele. Csak kicsit melegszik.
Na igen, a melegedés. Erre is oda kell figyelni.
Kb. ennyi jutott eszembe. De úgyis jönnek majd a szakik részletesebb infókkal :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!