Szerintetek az Xbox720 milyen hardverrel lesz felszerelve?
Figyelt kérdés
Ram,proci,videókártya! Mit tippelnétek?2011. okt. 9. 10:06
1/6 anonim válasza:
Mégis miről beszélsz te ?! egy be nem jelentett konzolról kérdezel infókat ? szerintem 16magos 4,8ghz-es 32gb ram 4gb vram lesz benne de ez csak annyira biztos mint az, hogy pár éven belül nem lesz új box.
2/6 anonim válasza:
Ostoba kérdés, és egyébként is teljesen irreleváns, mivel a mai számítógépekhez mérten a 360 is iszonyú gyenge (pl 256 MB ram), mégis elfutnak rajta a legújabb játékok magas grafikai beállításokon.
3/6 A kérdező kommentje:
Tudom hogy ostoba, de csak tippeket vártam hogy szerintetek milyen lesz! Nem az hogy mi várható! OMG :D Azért normális válaszoltatok meg a zöld!
2011. okt. 9. 16:20
5/6 anonim válasza:
Húha, 8giga ram már most kezd átlagosnak számítani, még nem jelentettek be xboxot, de konzolokat nem átlagos felszereltséggel dobnak piacra, nem lenne elég hosszú életük úgy.
6/6 tudatlan010110 válasza:
Sztem a videokartya 6xxx es lesz (sztem hd6870 es)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!