Gál norbert kérdése:
Ps2-milyen kocsis játékok vannak?
Figyelt kérdés
2011. okt. 7. 14:25
1/5 anonim válasza:
Gran Turismo 4. Minden idők egyik legjobb autós játéka, több mint 700 autó van benne.
3/5 Hungy válasza:
Első válaszolónak ment a zöld hüvelykujj, a Gran Turismo tényleg a világ legjobb autós játéka, és gyönyörű grafikája van.
Azon kívül még tudom ajánlani a Driver című játékot, annak is leginkább a 3. részét, illetve a Parallel Lines című epizódját. (A Driver hasonló a GTA-hoz, csak nem bűnöző vagy, hanem beépült rendőr.)
A Stuntman is nagyon jó szerintem, abban egy Kaszkadőr vagy, akinek a filmekhez az autós üldözős jeleneteket meg kell csinálnia. Nekem nagyon bejött, iszonyat jó játék.
4/5 anonim válasza:
Colin McRae, WRC, GT, Nascar, test drive eve of destruction -régi nagy kedvencem-.. Burnout még esetleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!