Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Másnak is elromlik mindig a...

Másnak is elromlik mindig a fülhallgatója?

Figyelt kérdés

Kb 3 havonta úgy járok, hogy elromlik az mp3-asom fülhallgatója, úgy, hogy az egyik fülesbe szól csak :(

Lehet ellene tenni valamit? Vagy így vannak gyártva?

2011. okt. 4. 13:57
 1/10 anonim ***** válasza:
vegyél normálisat, ne pár 1000 forintosat
2011. okt. 4. 13:59
 2/10 anonim ***** válasza:
és ne gyűrd a kábelét, mert megtörik, azért jársz így. ha zavar a kábel vegyél bluetooth-ost
2011. okt. 4. 14:00
 3/10 anonim ***** válasza:
Sok minőségtelen füles van sajnos. Méregdrágát sem érdemes venni, mellesleg ha a zsebedben van akkor jobban törik főleg ha bevan hányva összegabalyodva. Én Szlovákiában vettem egy maxell márkájú fülhallgatót szilikon bevonatú kábellel már 1,5 éve megvan és még mindig semmi baja sincsen, pedig állandóan használom és csak 600 Ft körül volt ha átszámítóm.
2011. okt. 4. 14:04
 4/10 anonim ***** válasza:
én októberben vettem fulest es fél év mulva elromlott sony 23€ pedig kimeltem de nem baj mert vissza kaptam a pénzt és vettem újat. ezért én a füleseket interneten nem veszem meg, inkább megbízható üzletben, leginkább igy lehet ellene védekezni.
2011. okt. 4. 14:12
 5/10 anonim ***** válasza:
Sennheiser CX300II-t vegyél. Ez nem méregdrága és ennél rosszabbat felesleges venni. És rohadt jól szól
2011. okt. 4. 14:12
 6/10 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat :)

Kedves utolsó, amit írtál az mennyibe kerül?

2011. okt. 4. 14:53
 7/10 anonim ***** válasza:

Szenhejzer vagy nem szenhejzer, ugyan olyan kínai tömegtermék mind!

Fölösleges stréberkedni.

Nekem Maxell fülhallgatóm van, Saturnba vettem kb. 2ezer forintért. 3 éve kifogástalanul teszi a dolgát.

F22

2011. okt. 4. 15:15
 8/10 anonim ***** válasza:

9 ezer egy jobb helyen 2 év garival.

[link]

2011. okt. 4. 16:12
 9/10 anonim ***** válasza:

7400ért is megvehető:

[link]

2011. okt. 4. 18:39
 10/10 anonim ***** válasza:

A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:39

itt van hozzá gyári gari?

2011. okt. 4. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!