Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » A Galaxy Tabomhoz kéne új...

Anonym 9212 kérdése:

A Galaxy Tabomhoz kéne új üveg a kijelzőre, mert megrepedt. Hogyan tudom ezt megoldani?

Figyelt kérdés
A kijelző teljesen ép, se érzékelési, se szín béli elváltozások nincsenek. (csak üvegcsere)
2011. okt. 3. 07:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Amit szétvertél, az a touch screen. Ha értesz hozzá, nyolcvan dollár plusz postaköltségért van utángyártott alkatrész az ebayen, amit magad is cserélni tudsz a youtube-os oktatóvideók segítségével.
2011. okt. 3. 11:27
 2/6 anonim ***** válasza:

Öt ezresből kijössz ha magad csinálod:

[link]

2011. okt. 3. 13:21
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi, remekül jött a help. "Nem vagyok járatos külföldön". (Hát nézelődtem itthon, de inkább nem mondom mit tapasztaltam...)
2011. okt. 4. 20:39
 4/6 anonim ***** válasza:

"Nem vagyok járatos külföldön"

Ehhez nem kell járatos lenned sehol.

Még a szobából se kell kimenned.

A postás házhoz viszi.

Nem értem mi a gondod.

Ott az ára. Annyiba kerül, nincs további plusz költség, ingyen szállítják.

2011. okt. 5. 08:09
 5/6 A kérdező kommentje:

Nem azért írtam mert gondom lenne, hanem azért mert nem jutott volna eszembe! ;)

Nos, úgy nézem licites lesz (regisztrálni kellett), és nem tudom mennyire tornázzák fel az árat...

2011. okt. 6. 20:28
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem licites.

$23.94 * 209 = 5003 forint az ára.

De ha ennyire ellenkezel akkor hagyjuk.

[link]

Vehetsz háromszoros áron is.

2011. okt. 7. 05:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!