Sehol nem lehet már olyan hifiket kapni mint régen?
szerintem ugyanolyan jó, hacsak nem jobb teljesítményűek is lehetnek akár, de a kazettás rész, régen meg a lemezjátszó :) miatt volt nagyméretű szerintem... aztán most kisebbeket és praktikusabbakat gyártanak. meg főleg elég 2 hangfal meg egy mp3lejátszó....
ugyanez van a számítógépekkel, vagy a mobiltelefonokkal is.
Ilyen jellegűre gondolsz?
Persze, hogy nem lehet már kapni sehol, mert ezek iszonyú elavult szarok.
Kazetta? Ki használ már kazettát?
3 meg 5 CD-s olvasó? Csak kínszenvedés mire az ember megtalálja amit akar vagy lemezt cserél.
Ráadásul az egész egy böszme nagy izé és általában nem is szólnak jól.
Számítógéphez a legjobb egy 2.1-es hangfalszett, olcsó, kicsi, viszonylag jól szólnak.
Ha meg mindenképpen a hangfalaidat akarod használni lőjj a vaterán hozzájuk valami olcsó hifi erősítőt.
szia, aminap nézegettem ezt az oldalt amit be linkelek és megláttam ezt a hifit, és el gondolkodttam rajta de nem jött össze rá a pénz pedig meg vettem volna ,:(((((
ez oszt bivaj erős hifi rendszer.olvasgattam róla dolgokat és mindenki csak jót tud róla mondani.
ajánlom neked :)))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!