Melyik tv-t vásárolnád, vagy ebben az árkategóriában milyen tv-t ajánlanál?
Ha nem akarsz 3D-s filmeket nézni, akkor szerintem bőven elég a 2D-s tévé. A 3D-hez kell megfelelő lejátszó is (nem tudom, van-e neked, nem írtad), az viszont még drága, a 3D-s bluray-ek között meg alig 1-2 van, amit érdemes megnézni, megvenni (szerintem).
A 3D amúgy is nagyobb méretben látványos, de kisebb képátlójú tévén kevésbé...
Én a nagyobbat venném meg, ami nem 3D-s, azt ki tudnám használni (bluray-nézés).
Szívesen :)
Jelenleg 2 film van, amit tutira megvennék 3D-ben: az Avatar és a Tron Örökség, bár ezek 2D-ben is tudják szerintem biztosítani a filmélményt. Az olyan filmek, mint a Kaptár, vagy pár rajzfilm, szerintem nem érik meg az extra kiadást, amit egy 3D-s lejátszó és tévé jelent.
Lehet ugyan 3D-ben is nézni tévéadásokat, de azok pontosan olyanok, mint a 3D-s mozi: nem valós 3D, csak annak az illúziója. Meg belegondolva: ki a fene akarná a csupa sz..r tévéműsorokat 3D-ben nézni, mikor még 2D-ben is nézhetetlenek?.... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!