1 Mélynyomót akarok készíteni 2 200w-os hangszóróból. Egy stereo erősitő mind a 2 sávja kellene a 2 hangszóróra, ugye?
mert eddig úgy volt hogy csak egy hangszóróval készitenék mélynyomót,de hát erős teljesitményű mono erősitőt nehéz találni olcsón,ezért gondoltam,hogy vennék egy 2x100W-os erősitőt,és arra kötném rá a mélynyomót.mert ugye ha egy hangszóró lenne egy stereo erősitőhöz,akkor csak az egyik 100W-ot használná ki.
a 2 kisebb hangszóró: [link]
Rendben van ez amit fent leirta,vagy ez igy nem lehetséges? Kösz előre is.
No,akkor maradok annál hogy veszek 2 4ohm-os hangszórót,egy erősítőt,és egy hanváltót is hozzá.Gondolom az nem kerül annyiba.
Ajánlom figyelmedbe ezt a kérdést: http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__szorako..
ezt is én irtam ki,ezek már olyan hangszórók,amiből mélynyomót érdemes késziteni.Csak az a gond egy kicsit,hogy ugye 4 ohm-osak.de akkor csak egy hangváltó kell az erősitőhöz,és meg van oldva a probléma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!