Létezik MP3 lejátszó beépített saját hangszóróval és USB bemenettel?
LuckyestLooser! Hiteltelen az olyan észosztás, amikor a helyesírás csapnivalóra sikeredik. (Szigszalaggal a szájacskádat is beragaszthatod.)
Panda Péter! És abban mennyi ráció van, hogy te döntsd el mi értelmes és mi nem? (13:55-ös válaszod velejére reflektálnék, a korábbi válaszodat elfogadhatónak tartom.)
Egyébiránt az USB még nélkülözhető, mert ki lehet váltani a pendrive-ot SD kártyával.
Amúgy rengeteg fölösleges kacatot gyártanak és próbálják bemagyarázni az embereknek, hogy mennyire szükségük van rá. Úgyhogy nem hiszem, hogy az én általam keresett eszköz annyira elvadultan rossz ötlet lenne.
Ez jó lehet?
Mert ez lenne a lelke. Néztem, sokféle szerelő dobozuk is van. Vannak elemtartók, abba ceruza- vagy góliátelem-akksikat tennék, már csak egy jó hangszórót kell a dobozba úgy beszerelni, hogy szépen szóljon.
Én is ilyesmit keresek, de én csak munkahelyre. A füles amúgy is zavar, de ott nem is célszerű azzal hallgatni, mert nem árt hallani a környezetemet, illetve a gépet, amin dolgozom. A rádió nem működik jól a csarnokban, ezért szeretnék egy mp3 játszót, amiben van hangszóró. A külön hangszóró pedig macerás. Azt tudom, hogy Creative Zen-ben van, amelyik hangszórós. (csak az drága) Illetve találtam a Vaterán is, talán nekem az lesz a jó. A minőség most nekem másodlagos, a lényeg a funkció.
Menj a Vaterára, írd be a keresőbe: mp3 lejátszó - és meg fogsz lepődni, talán neked való is van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!