Hogyan tudnék jó minőségű hangot kivezetni a következő TV-ről?
Figyelt kérdés
A fejhallgatóról vezettem ki a házimozi erősítőbe. Nincs szükségem 5.1-re, csak sztereóra. De elég gagyi hang jön ki a fejhallgató kimeneten. Ötletek?
2011. szept. 25. 09:44
1/9 anonim válasza:
Nem értem. A hangfalak benne nem sztereók? Vagy nincs is benne hangfal? (nanemár.)
Ha nincs, én SCART-tal vinném ki a hangot. (Scart-RCA átalakítóval)
2/9 anonim válasza:
próbáld meg optikáról, nekem onnan szépen szól, de a tv-m más típusú
3/9 A kérdező kommentje:
Elsőnek.
Nem értem hogy nem érted. Nem a tv gagyi hangját akarom hallgatni. Azért irtam hogy sztereo is jó, mert 5.1-es erősítőm van, de a sztereo is jó.Amúgy scarton jön ki hang??? Az a tv-nél nem csak bemenet???
Másodiknak.
Nincs az erősítőn optikai csati :(
2011. szept. 25. 10:03
4/9 anonim válasza:
"Amúgy scarton jön ki hang??? Az a tv-nél nem csak bemenet??? "
Jön ki.
Megfelelő csatlakozóval.
5/9 anonim válasza:
1. vagyok:érrtem :D
akkor javaslatom, mint azt már leírtam, a SCART alias százlábú.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Mindjárt próbálom
2011. szept. 25. 10:19
7/9 A kérdező kommentje:
Hát az egy szem scarton bizony semmilyen hang nem jön ki, pedig próbáltam olyan csatlakozóval is amin van egy kapcsoló hogy in/out, de semmi. :(
2011. szept. 25. 10:41
8/9 anonim válasza:
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi. Már megoldottam.
2011. szept. 28. 16:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!