Milyen hdmi kábelt vegyek?

Figyelt kérdés
Vettem egy ps3-at és egy hdtv-t. Azt a tanácsot kaptam, hogy csak 1.4-es hdmi kábelt vegyek. Eddig oké a dolog. Szétnéztem pár boltban és 7-12ezer forintba kerülnek. Ennyiért biztos nem veszek. Viszont a vatera és társai tele vannak 1.4-es hdmi kábelekkel 2-3-4ezer forintért, sőt vastag is, triplán szigetelt, duplán árnyékolt, arany csatlakozó bevonattal. Nem elég egy ilyen?
2011. szept. 19. 17:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Általában, ahol ps3-at, meg HDTV-t árulnak, szokott lenni kábel is. Pl. Media Mark. Ki is próbálhattad volna. Talán olvasd el, mit ír a ps3 leírásában, milyen kívánalom van. A HDTV nek megfelel a közönséges 3 m-es kábel is, amit a T-Home adott a router, és a TV közé.
2011. szept. 19. 18:05
 2/4 A kérdező kommentje:
Mint írtam, szétnéztem pár boltban, köztük média markt-ban is, de 12ezer forint volt egy normális vastag hdmi kábel. Ennyiért BIZTOS, hogy nem veszek, ha vaterán van ugyan olyan vastag, aranyozott, stb a negyedéért, 3000 forintért. A kérdésem is az volt, hogy jó e ez is.
2011. szept. 19. 18:07
 3/4 anonim ***** válasza:
A teszkóban is kapsz 1.4-es kábelt olyan 3000 körül, az is tökéletesen megfelel.
2011. szept. 19. 20:02
 4/4 anonim ***** válasza:

Az 1.4-nek csak akkor van értelme, ha 3D-s a tv-d, amúgy tökmindegy.

Ja és a legolcsóbb márkátlant is megveheted, mert csak digitális jeleket visz át, szóval vagy működik, vagy nem és egyáltalán nincs kép, minőségbeli különbség nem lesz.

2011. szept. 20. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!