Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ipod Touch miért merül ilyen...

Ipod Touch miért merül ilyen hamar?

Figyelt kérdés

Vettem egy Ipod Touch (használtan)

És tettem rá játékokat hogy játsszak.

És felvan töltve teljesen és játszok vele és 1óra alatt szinte fullra lemerül.Gondolom az aksi a hibás, de azt lehet cserélni? és mennyibe van? és melyik a legnagyobb aksi amelyik sokáig bírja.

2011. szept. 18. 19:56
 1/4 anonim ***** válasza:
57%
Felbontás & világítás meríti, nem az akksi szar. (nem bírják túl sokáig a mai telók a komoly játékokat)
2011. szept. 18. 19:59
 2/4 A kérdező kommentje:
háát most Real Racing 2, Fifa11, Asphalt6, NFS shift ezeken játszanék de hamar lemerünk fényt levettem csak annyi van h épp hogy lássam a játékot, de ha vennék új aksit nem lenne jobb?
2011. szept. 18. 20:01
 3/4 anonim ***** válasza:
nálam is merült régen az iphone, mint a güzü. nem értettem miért, mert új volt. 1 óra wifizés/ 2 óra zenehallgatás után bedobta a kulcsot. ha bekapcsolva hagytam a wifit, akkor csak úgy állásában 1 éjszaka alatt leszívta az akksit és reggelre mindig megvolt halva. amúgy ha eredeti akksit akarsz hozzá, az egy vagyon lesz.
2011. szept. 18. 20:09
 4/4 A kérdező kommentje:
én 10e szánnék rá max :)
2011. szept. 18. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!