Mi lehet a baj, és mivel? A TV-vel vagy a csatorna a rossz?
Nekem tegnap még működött a Comedy Central. Volt olyan máskor hogy a TV2 szemcsés, az RTL vibrál.. Most mind szép és jó csak a Comedy Central(♥).. Az semmi. 1-2 hete már picit szemcsés volt, csak messzebbről lehetett kivenni, hogy mi is megy az adón. Tegnap ilyen volt még, mára meg olyan mintha nem lenne adás a TV-ben.. (Eddig mindig 24 óráig ment a Comedy Centralon adás)
Köszi előre is!
"Mivel veszed? sima antennával? szerintem a comedy-t nem adják már földivel"
Ezt miből gondoltad?
Ő is azt nézi/nézné.
Kérdezőnek:
-vagy az antenna vacakol
-vagy a tévéd tunere romlott el
Az antennát könnyen ellenőrizheted, a csatlakozóit mozgasd meg, illetve ha aktív antennát használsz akkor a hálózati tápegységet is nézd meg.
Szobaantennával pedig nem biztos hogy jó ötlet használni. Ha az van, próbáld áttenni más helyre.
Nagyon köszönöm. Valószínűleg kihúzódhatott egy kábel, ugyanis azt vettem észre, hogy nincs kábeltévé. csak TV2, RTL, M1, M2, Hálózat, Discovery...
Azért köszi. Majd megnézetem valakivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!