Tönkremehetett ettől az autórádióm?
Figyelt kérdés
Van egy MNC fejegységem, amit most vettem. Iso csatlakozós, és kipróbálás képpen az iso csatlakozó "Memory 12V" és "Power 12V" szálát az akkumlátor pozitív pólusára, a "Ground" szálát pedig a negatív szálra kötöttem... A rádió egy pár másodpercig működött, azóta pedig nem ad életjelet. Van benne egy biztosíték, de az ép. Tönkre mehetett ettől a rádióm? Ha igen akkor ez orvosolható? Előre is köszi a válaszokat.2011. szept. 12. 18:51
1/6 A kérdező kommentje:
Ha esetleg homályosan fogalmaztam vna.. A rádiót közvetlenül az akkumlátorra kötöttem és így próbáltam ki.
2011. szept. 12. 18:52
2/6 anonim válasza:
Elvileg ettől semmi baja nem lehet.
3/6 A kérdező kommentje:
Akkor mitől lehet, hogy most mégsem működik? :S van vmi ötlete vkinek?
2011. szept. 12. 19:38
4/6 anonim válasza:
Ettől a bekötéstől semmi baja nem lehet. Viszont a baj az , hogy MNC, ami a lehető legócskább cucc.
5/6 anonim válasza:
Csak tipp: húzd le áramról, vedd ki a biztosítékot a rádióból, majd tedd vissza. Velem is történt egyszer egy olyan eset, hogy valamiért nem indult a rádió. Nekem is ezt javasolták, és elindult. Máig nem értem miért...
6/6 anonim válasza:
Ha antennát nem kötöttél rá, akkor a végerősítő fok leégett. Ez tipikus autorádió-s hiba. Megjegyzem, nem tudom, milyen ez az MNC fejegység.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!