Szőke nő műholdas tvt szeretne, hogy működik, mi kell hozzá és be tudnánk magunk szerelni? Bővebben.
Gondolom antenna is kell hozzá, innen gondoltam egyet:
Beltéri egység meg innen:
Egy oldalon olvastam hogy az ilyen egységekkel nincs havidíj - meg már többször összefutottam hasonló termékekkel német és angol site-okon.
Tényleg összeállítom azt kész?
Sokat költözöm és ez iszonyat jó lenne, ha nem kéne 1-2 évente az átszereléssel szenvedni meg az Echosmartról azt olvastam h HBO-t is fog. Igaz vagy népbutítás?
Köszönöm a válaszokat előre is!
Igen, ezekkel a beltéri egységekkel fogható a Magyarországon is vehető kb. 6 műholdról ca. 500
FTA (szabadon vehető=kódolatlan) idegennyelvű adó.
Ezek között van M1, Duna, Duna2 (talán RTL is) de nem 1 holdon(!) vannak ezek.
Ezenkívül előfizetéssel fogható csomagtól, szolgáltatótól függően vagy 60 magyar nyelvű adás 2000-8000Ft.-ért, van választék...
Digi, Upc, T-Home stb. Utána kell nézni...
Végre egy rendes válasz :)
Igen, azt néztem h árkategóriáknál sokat számít hogy hány műholdat fog be vagy mi :D
Akkor ez csak parasztvakítás volt h HBO-t is lehet vele fogni... olyan mint régen a sima parabola csak gondolom az egység meg vmi digitális jelátalakító - a mostani tvk már nem analógok? ugh nem jó ez hogy nem a saját területemen kutakodom és túl sok szakszóval találkozom xD
Akkor azt hiszem maradt a UPC meglátogatása az Allee-ban.
Utolsónak ment a züld kéz.
16:54
Erre én is kíváncsi lennék, mert a UPC, Digi, T-Home (mi van még) csak cardsharinggal megy, ahhoz meg net kell..
A készülék "átprogramozásáról" nem is beszélve...
Ha ezen kívül tudsz valami kaphatnék egy privit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!