Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Szőke nő műholdas tvt szeretne...

Szőke nő műholdas tvt szeretne, hogy működik, mi kell hozzá és be tudnánk magunk szerelni? Bővebben.

Figyelt kérdés

Gondolom antenna is kell hozzá, innen gondoltam egyet:

[link]

Beltéri egység meg innen:

[link]

Egy oldalon olvastam hogy az ilyen egységekkel nincs havidíj - meg már többször összefutottam hasonló termékekkel német és angol site-okon.

Tényleg összeállítom azt kész?

Sokat költözöm és ez iszonyat jó lenne, ha nem kéne 1-2 évente az átszereléssel szenvedni meg az Echosmartról azt olvastam h HBO-t is fog. Igaz vagy népbutítás?

Köszönöm a válaszokat előre is!

2011. szept. 12. 15:14
 1/9 anonim ***** válasza:
47%
Nem fog menni.
2011. szept. 12. 15:18
 2/9 A kérdező kommentje:
Bővebben?
2011. szept. 12. 15:22
 3/9 anonim válasza:
47%
xD
2011. szept. 12. 15:22
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ezekkel a beltéri egységekkel fogható a Magyarországon is vehető kb. 6 műholdról ca. 500

FTA (szabadon vehető=kódolatlan) idegennyelvű adó.

Ezek között van M1, Duna, Duna2 (talán RTL is) de nem 1 holdon(!) vannak ezek.

Ezenkívül előfizetéssel fogható csomagtól, szolgáltatótól függően vagy 60 magyar nyelvű adás 2000-8000Ft.-ért, van választék...

Digi, Upc, T-Home stb. Utána kell nézni...

2011. szept. 12. 15:24
 5/9 A kérdező kommentje:

Végre egy rendes válasz :)

Igen, azt néztem h árkategóriáknál sokat számít hogy hány műholdat fog be vagy mi :D

Akkor ez csak parasztvakítás volt h HBO-t is lehet vele fogni... olyan mint régen a sima parabola csak gondolom az egység meg vmi digitális jelátalakító - a mostani tvk már nem analógok? ugh nem jó ez hogy nem a saját területemen kutakodom és túl sok szakszóval találkozom xD

Akkor azt hiszem maradt a UPC meglátogatása az Allee-ban.

Utolsónak ment a züld kéz.

2011. szept. 12. 15:32
 6/9 anonim ***** válasza:
sokkal egyszerübb ha egy földi digi tv set boxot veszel elöfizus kártyával, az cakkpakk mindenestöl, egy év havidijjal 25e ft. nem kell parabola se, rákötöd a hagyományos antennát és annyi
2011. szept. 12. 15:44
 7/9 A kérdező kommentje:
jajam csak digin nincs Comedy Central ami talán a no 1 kedvenc csatornám... de ezért köszönöm a tippet!
2011. szept. 12. 16:29
 8/9 anonim ***** válasza:
lehet kapni olyan beltérit ami ki tudja kódolni a fizetös csatornákat, a neten megtalálni az aktuális kódokat is. de ehhez kérj segitséget szakembertöl.
2011. szept. 12. 16:54
 9/9 anonim ***** válasza:

16:54

Erre én is kíváncsi lennék, mert a UPC, Digi, T-Home (mi van még) csak cardsharinggal megy, ahhoz meg net kell..

A készülék "átprogramozásáról" nem is beszélve...

Ha ezen kívül tudsz valami kaphatnék egy privit?

2011. szept. 12. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!